Piastri
Hectopat
Az önce denedim oldu demiştin bende olduğunu sandım. Halen yok mu bağlantın?Benim ne yapmam gerekiyor o zaman. Yeniden baslatip kabloyu tak cikar yaptim ginede degismedi
Az önce denedim oldu demiştin bende olduğunu sandım. Halen yok mu bağlantın?Benim ne yapmam gerekiyor o zaman. Yeniden baslatip kabloyu tak cikar yaptim ginede degismedi
Benim ne yapmam gerekiyor o zaman. Yeniden baslatip kabloyu tak cikar yaptim yine de degismedi.
Abi orda kasanin arkasindaki ışık geri geldi anlamında demistim suan hala DHCP sunucusuna erişilemiyor diye bir sorun çıkartıyorAz önce denedim oldu demiştin bende olduğunu sandım. Halen yok mu bağlantın
NetMASTER uydunet FDD3 yaziyor arkasindaModemi resetlemek işe yarayabilir, ama tekrar modem kurulumu yapman gerekebilir, modem marka modeli nedir?
Abi orada kasanin arkasindaki ışık geri geldi anlamında demistim şu an hala DHCP sunucusuna erişilemiyor diye bir sorun çıkartıyor.
Netmaster UyduNet fdd3 yaziyor arkasinda.
O arkadaki reset tusuna bassam yeter yani resetleyebilmek icinKablonet kullanıyorsun, o zaman modemi resetleyebilirsin, modem kurulumu yapman gerekmez.
O arkadaki reset tusuna bassam yeter yani resetleyebilmek icin.
Simdi resetledim wifi da gitti, aç kapa yaptim modeme gine wifi gelmedi ethernette ayni durumdaReset tuşuna iğne ya da kürdan ile 10-15 saniye basılı tutarsan resetlenir.
Simdi resetledim Wi-Fi'da gitti, aç kapa yaptim modeme gine Wi-Fi gelmedi Ethernet'te ayni durumda.
Hep kullandığımız şifreyi de o arkadaki uzun olanı da denedim kaydedildi şifreyi kontrol edip tekrar deneyin diyorWi-Fi şifresini değiştirdiysen modemi resetlediğinde Wi-Fi şifresi sıfırlanmıştır, modemin arkasında yazan Wi-Fi şifresini girin.
Hep kullandığımız şifreyi de o arkadaki uzun olanı da denedim kaydedildi şifreyi kontrol edip tekrar deneyin diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.