Modem marka modeliniz nedir? Ya da üzerinde 2.4 ve 5 GHz için iki farklı LED falan var mı?
Huawei HG8245x6.
Modem marka modeliniz nedir? Ya da üzerinde 2.4 ve 5 GHz için iki farklı LED falan var mı?
Huawei HG8245x6.
Tamam bu cihazda 2.4GHz ve 5GHz bantları var. Ama anladığım kadarıyla tek olarak kullanılıyor.
Cihaz arayüzüne girip modemdeki 2.4 ve 5GHz bantlarını ayırıp ondan sonra RE200 üzerinden 2.4 ve 5GHz olarak ayrı ayrı bağlanabilirsiniz.
Teşekkür ederim deneyeceğim 2.4 ve 5GHz bantlarını nasıl ayıracağıma yardımcı olabilecek bir video var mı?
HG8245x6-10 Model modemde 2.4 GHz ve 5 GHz kanallarını ayırmak
Bende Turkcell'in verdiği Wi-Fi 6 destekli HG8245x6-10 modem var. 2.4 GHz ve 5 GHz kanallarını ayırmak istiyorum fakat arayüzünde bu özelliği bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?www.technopat.net
ayrılmıyormuş maalesef
İlginç
Peki sizin RE200'de hem 2.4 hem 5GHz ışıkları yeşil olarak yanıyor mu?
Evet yanıyor
Huawei HG8245x6-10 5GHz ve 2.4 GHz nasıl ayrılır?
Merhaba, değerli sosyalliler ben Superonline internete geçtim ve Huawei HG8245x6-10 modem verdiler. Ben bunda 2.4 GHz ve 5GHz ayırmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?www.technopat.net
Şöyle bir konu da buldum deneyeceğim bakalım olacak mı?
5GHz sinyali de yanıyorsa o zaman otomatik olarak bağlanmış demektir. Peki RE200'ün arayüzüne girince 2.4 ve 5GHz için ayrı ayrı SSID (Wi-Fi ismi) oluşturabiliyor musunuz?
maalesef değişen bir şey olmadıYani bir denetyin mantıken öyle olması lazım.
Anladım hocam yani geçen gün de başka biri yine sizin aynı modemle menzil genişletici kullanmaya çalışmıştı ama o da düzgün çalıştıramamıştı. O da 2.4 ve 5 Ghz'i ayıramamıştı (modem üzerinde).
Mantık şu, normalde menzil genişleticiye modemden hem 2.4 hem de 5Ghz bantlarıyla bağlanarak interneti aktarıyorsunuz ve ağ genişletici cihazda yine 2.4 ve 5Ghz hızlarında interneti yayar. En yüksek hızı 5Ghz ile elde edersiniz. Ama sizin modem bunları ayırmadan bir arada aktardığı için tam olarak genişletici tarafında nasıl bir işlem oluyor anlayamadım.
Genişleticiyi modemin yanına götürdüğünüzde ne kadar hız alıyorsunuz 2.4 ve 5Ghz kanallarından ayrı ayrı? (menzil genişletici tarafında bunları ayırabildiğinize göre yukarıdaki gibi).
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.