Çözüldü Wi-Fi Ethernet'ten daha hızlı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yiits

Hectopat
Daha fazla  
PoyrazNet 100Mbps tarifesini kullanıyorum Wi-Fi ile 111Mbps downloada kadar alabilirken Ethernet ile 94 Mbps hız alabiliyorum CAT6 kablo ile.
Oyun indirirken vs de hız değişiyor Wi-Fi ile 13MB/sn Ethernet ile 11MB/sn ile indiriyorum bunun sebebi nedir bilen var mı Ethernet ile de aynı hızlara ulaşabilir miyim?

Wi-Fi kartınız sağlammış hocam kablo uzunluğuna ve kalitesine bağlı olarak değişebilir CAT6 diye satılan kablolar genelde CAT6 çıkmıyor bu arada belki de CAT 6 değil kalitesiz bir kablodur hocam.

Wi-Fi kartınız sağlammış hocam kablo uzunluğuna ve kalitesine bağlı olarak değişebilir CAT6 diye satılan kablolar genelde CAT6 çıkmıyor bu arada belki de CAT 6 değil kalitesiz bir kablodur hocam.

Wi-Fi adaptörü olarak telefonu kullanıyorum, CAT6 ve CAT5 hızları aynı dediğiniz olabilir belki de.

Wi-Fi adaptörü olarak telefonu kullanıyorum, CAT6 ve CAT5 hızları aynı dediğiniz olabilir belki de.

Telefon wifisinin çektiğini Wi-Fi ile telefona mi iletiyorsun hocam.

PoyrazNet 110-120 Mbps veriyorsa tamamdır. Sorun modemin ethernet portunun 100Mbps olması deriz. AR-GE yapmıyor iseniz. Bence uğraşmayın hocam. 2 megabayttan bir şey olmaz.

Memnun musunuz hocam poyraz netten biraz bilgi verebilir misiniz başvuru aşaması için.

Telefondan USB ile internet paylaşımını açarak yapıyorum.
Ethernet modemden, Wi-Fi mobil veriden gelmiyor mu o zaman? İki farklı internet hizmetinden ötürü olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…