Wi-Fi extender kullanılmasına rağmen lag oluyor

Bütçe
1000 TL

Trouble09

Megapat
Daha fazla  
Merhaba.

Tp-Link TL-WA850RE modelini kullanıyorum ve modemim ile aramda bir duvar var. Güçlendiriciye bağladığım Ethernet kablosuyla bilgisayarıma internet sağlıyorum fakat sürekli lag problemi yaşıyorum ve oyunlarda aniden 200 civarı pinglere maruz kalıyorum. Modemden direkt olarak Ethernet çekme şansım maalesef yok.

Güçlendiriciyi yükseltirsem sizce problemim çözülebilir mi? Eğer çözülebilirse daha iyi bir güçlendirici önerirseniz sevinirim.

Ben bunu kullanıyorum, alt kattan çekiyorum ve odama salondan 10m ethernetle bağlı. Ping çıkmıyor. Bu senin internetinle veya modemle alakalı da olabilir.
Öncelikle tavsiye için teşekkürler. Modemde bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum, laptop ile aynı konumda çok iyi bir sonuç alıyorum. Kullandığım extender 2.4 Ghz Wi-Fi 4 iken laptop üzerinden 5 Ghz Wi-Fi 6 kullanıldığını görüyorum. Problemin bu yönde olma ihtimali var mıdır?

Bu tür ürünlerden ne kullanırsam kullanayım çözüm bulamadım buna. Bu TP-Link'in PowerLine ürünlerini kullandım 2000 lira civarı sanırım onda da ping sorunu çözülmedi. Sizinki kadar mesafem ama kablo çekemediğim için çile oldu oyun oynamak.

Sonra buradan tavsiye ile mesh kurdum. TP-Link deco S7 aldım 2 adet. Birisi modeme bağlanıyor kablo ile diğerini de PC yanına koydum, o cihazdan da PC'e bir kablo çektim 23 ping sabit oynuyorum hiçbir problemim yok. Bilsem en başta mesh kurardım boşa masraf yapıp vakit kaybetmişim daha önce. Ayrıca kablosuz bağlandığım tabletimde vs de ping olmuyor.

Bu tür ürünlerden ne kullanırsam kullanayım çözüm bulamadım buna. Bu TP-Link'in PowerLine ürünlerini kullandım 2000 lira civarı sanırım onda da ping sorunu çözülmedi. Sizinki kadar mesafem ama kablo çekemediğim için çile oldu oyun oynamak.

Sonra buradan tavsiye ile mesh kurdum. TP-Link deco S7 aldım 2 adet. Birisi modeme bağlanıyor kablo ile diğerini de PC yanına koydum, o cihazdan da PC'e bir kablo çektim 23 ping sabit oynuyorum hiçbir problemim yok. Bilsem en başta mesh kurardım boşa masraf yapıp vakit kaybetmişim daha önce. Ayrıca kablosuz bağlandığım tabletimde vs de ping olmuyor.
Muhtemelen haklısınız, belirttiğiniz ürünü inceledim fakat maalesef o kadar bütçem yok. Tp-Link RE505x ürününü almayı düşünüyorum.

Muhtemelen haklısınız, belirttiğiniz ürünü inceledim fakat maalesef o kadar bütçem yok. Tp-Link RE505x ürününü almayı düşünüyorum.
evet tam 2 katı şu an.
Bütçe konusunda yorum yapamam tabii siz daha iyi planlamışsınızdır. Yorumlarda ısınma şikayetlerini falan da takip edin. Benim ilk aldığım model aşırı ısınıyordu prizde. Umarım çözersiniz bu ürünle siz de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı