Wi-Fi güçlendiriciler alınır mı?

BrkKmn

Centipat
Daha fazla  
Evin duvarları kalın olduğu için Wi-Fi oturma odasına kadar tam gelmiyor. İnternette gezerken Wi-Fi güçlendirici cihazlar gördüm.
Bu cihazlar tam olarak ne işe yarıyor. Alınır mı? Sorun oluşturur mu? Bilgilendirirseniz mutlu olurum.

Evin duvarları kalın olduğu için Wi-Fi oturma odasına kadar tam gelmiyor. İnternette gezerken Wi-Fi güçlendirici cihazlar gördüm.
Bu cihazlar tam olarak ne işe yarıyor. Alınır mı? Sorun oluşturur mu? Bilgilendirirseniz mutlu olurum.

• Bu cihazlar Wi-Fi sinyal gücünü arttırarak internetin daha hızlı çekmesini sağlar.
  • Arkadaşım kullanıyor memnun.

Öğrenci yurduna gittiysen wi-fi dağıtıcı cihazları görmüşsündür. Bilmiyosan da söyliyim iyi bi tane alırsan (Xiaomi, asus, tp-link gibi) wi-fi den hiçbir farkı olmayan bi internet hızı görürsün
Öğrenci yurduna gittiysen wi-fi dağıtıcı cihazları görmüşsündür. Bilmiyosan da söyliyim iyi bi tane alırsan (Xiaomi, asus, tp-link gibi) wi-fi den hiçbir farkı olmayan bi internet hızı görürsü

Alırken dikkatli seç, bazı cihazlar hiç düzgün çalışmıyor. Mesela Xiaomi Mi Wi-Fi Pro aldim birkaç ay önce. Doğru şekilde kullanmama rağmen internet hızını yarısından daha aza düşürüyor ve stabil bir internet sunmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok uzak değilse alınabilir.
Alırken dikkatli seç, bazı cihazlar hiç düzgün çalışmıyor. Mesela Xiaomi Mi Wi-Fi Pro aldim birkaç ay önce. Doğru şekilde kullanmama rağmen internet hızını yarısından daha aza düşürüyor ve stabil bir internet sunmuyor.
Bende de aynı cihaz mevcut ve aynı sorun. 100Mbps interneti dibinde 20 veriyor. Arada 10-20 metre var ancak bu kadar da düşmesi normal değil. Uzaktaki odalar için aldık orda 0.20.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı