eckir
Megapat
Bilgisayarıma Windows 10 orijinal ISO dosyası ile temiz kurulum yapmış bulunmaktayım. Steam vb. programları kurarken bir yavaşlık hissettim. İnternet hızını kontrol ettiğimde 1MB/s hız almaktaydım. Speedtest ile test ettim 10Mbps hız alıyorum program fark etmeksizin. İnternet sağlayıcım 35 Mbps internet veriyor aynı oda da telefon veya başka bir bilgisayar ile testi yaptığımda tam performansı almaktayım. Sanırım bilgisayar bir şekilde 10 megabit hıza sınırlı kalmış. W7 kullanırken bu sorunum yoktu. Bilgisayarı yeniden başlattığım zaman düzeliyor birkaç saat sonra tekrar 10 megabite takılı kalıyor. Daha önce böyle bir şey başına gelmiş veya tavsiyede bulunabilecek var mı? Ayıca 5GHz'lik internet bağlantım da gözükmüyor. (Öteki cihazlarda çalışıyor modem kaynaklı olduğunu düşünmüyorum). Bilgisayarım Acer Aspire V3-551G Wi-Fi kartım Qualcomm atheros AE5BWB222 donanım kimliği ise: PCI\VEN_168C&DEV_0034&SUBSYS_E052105B&REV_01. virüs tarzı bir şey olma ihtimali yok sadece Chrome, Steam bir de oyunlar yüklü. Herhangi bir USB cihazı vs. takılmadı.
Denediklerim:
Windows 10 ile gelen sürücüyü devre dışı bırakıp bir daha sürücü kurulumu yapıldı.
W8 ve W7 sürücüleri ile denendi
Ağ bağdaştırıcısı sıfırlandı.
Denediklerim:
Windows 10 ile gelen sürücüyü devre dışı bırakıp bir daha sürücü kurulumu yapıldı.
W8 ve W7 sürücüleri ile denendi
Ağ bağdaştırıcısı sıfırlandı.