Berkan501 Femtopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #1 Xiaomi telefonlarda (Redmi Note 8) Wi-Fi ile arama nasıl yapılır bilen varsa lütfen yardım edebilir mi?
Xiaomi telefonlarda (Redmi Note 8) Wi-Fi ile arama nasıl yapılır bilen varsa lütfen yardım edebilir mi?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 15 Mayıs 2021 #2 Önce SMS kodu ile özelliği hattınıza açmanız gerek. Her operatör için farklıdır. Ücretsiz bir işlemdir. Ardından telefonda SIM ayarlarından "Wi-Fi kullanarak arama yapın" ("VoWi-Fi özelliğini kullan." olarak da geçebilir.) seçeneğini aktif edin. Artı 0 Eksi
Önce SMS kodu ile özelliği hattınıza açmanız gerek. Her operatör için farklıdır. Ücretsiz bir işlemdir. Ardından telefonda SIM ayarlarından "Wi-Fi kullanarak arama yapın" ("VoWi-Fi özelliğini kullan." olarak da geçebilir.) seçeneğini aktif edin.
KS KS Berkan501 Femtopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #3 Çok kez denedim lakin her seferinde aynı oluyor aramiyor SMS.ile de açtım. Artı 0 Eksi