Wi-Fi internet hızı düşük

repkamon

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bugün Superonline'a geçtim. Maalesef 1000MBPS hız almalıydım ama alamıyorum. Arkadaşımın laptopu Wi-Fi veya Ethernet ile 900 falan alıyor, benim laptop kablo ile sadece 300 civarı ve Wi-Fi ile 150 Mbps alıyor. Laptop modelim MSI GE72 6qd Apache Pro. Discord'a erişim sağlayabilmek için GoodbyeDPI, ondan önce de Cloudflare WARP indirmiştim. Onları sileceğim şimdi bir de öyle deneyeceğim. Laptop modelimden dolayı mı böyle sebebini bilmek istiyorum.

Merhaba bugün Superonline'a geçtim. Maalesef 1000MBPS hız almalıydım ama alamıyorum. Arkadaşımın laptopu Wi-Fi veya Ethernet ile 900 falan alıyor, benim laptop kablo ile sadece 300 civarı ve Wi-Fi ile 150 Mbps alıyor. Laptop modelim MSI GE72 6qd Apache Pro. Discord'a erişim sağlayabilmek için GoodbyeDPI, ondan önce de Cloudflare WARP indirmiştim. Onları sileceğim şimdi bir de öyle deneyeceğim. Laptop modelimden dolayı mı böyle sebebini bilmek istiyorum.

Speedtest sitesinden hız testi yapıp ekran görüntüsü atar mısın?

Denedim bu sitede 937 gösteriyor şimdi. Ama Türk Telekom sitesinde 278 diyor mesela neden böyle, dosya indirirken de bayağı yavaş indirdi.

1735300943948.png 1735300897117.png

1735301128137.png

Bu da TurkNet.

1735301382537.png

Son düzenleme:
Ama arkadaşın bilgisayarda iki sitede de 900 çekiyor, benim sorunum nedir bulamıyorum.

Hız testi yaptığınız sunucuyu değiştirmeyi deneyin. Turkcell'in sunucusunu seçip hız testi yapmayı deneyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı