Wi-Fi interneti çekmiyor

dobuvuyn

Centipat
Arkadaşlar alt kattaki komşuya Wi-Fi internetin şifresini verdik bu sefe rde çekmiyor diyor 24/3 internet var çözümleri var mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim şu durumda tüm frekanslar dolu ve yoğun sen bu süreçte bir de internetinin bağlanma sayısını arttırıp kendi fermanını imzalamışsın
Eğer para almıyorsan modem ayarlarından komşuyu at yoksa da modem ayarlarından tekrar bir yapılandırma yap.

Router alsın

Komşuyla internet paylaşmak oldukça sakıncalı, işin yasal boyutunu düşünürsen zaten çıldırırsın. Tamamen hız kaynaklı düşünürsek de seni çok yavaşlatacaktır, sinyal çoğaltıcı da alsan zor bağlanacağı için senin hızında inanılmaz düşüşler kopmalar yaşanacak, geçmiş olsun.

Para alıyorum ayrıca 1cihaz bağlı benim sorum virüs falan bitince işe güce gidildğinde çekermi
Kardeş komşu amcam

Para alıyorum ayrıca 1cihaz bağlı benim sorum virüs falan bitince işe güce gidildğinde çekermi
Kardeş komşu amcam
Güvendiğin biri ise sıkıntı olmaz ama büyük oranda yavaşlatacaktır. Modem markanızı söyleyebilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…