Wi-Fi interneti çekmiyor

Para alıyorum ayrıca 1cihaz bağlı benim sorum virüs falan bitince işe güce gidildğinde çekermi
Kardeş komşu amcam
Sinyal gücü ile yoğunluğun bir alakası olduğunu sanmıyorum. Virüsten sonra modemin yayacağı sinyaller değişmez bence. Ama alacağın hızın yoğunlukla alakası var.

Türk Telekom ve Superonline verdiği modemler internet dağılımında istenilen performansı yoktur. Başka router veya modem almanı öneririm. Keenetic bu konuda harika özelliklere sahip telefondan keenetic cihazı kontrol edilebilir.

Türk Telekom ve Superonline verdiği modemler internet dağılımında istenilen performansı yoktur. Başka router veya modem almanı öneririm. Keenetic bu konuda harika özelliklere sahip telefondan keenetic cihazı kontrol edilebilir.
Hocam Superonline internet aldık. ZTE verdiler. ilk ay 100mbbit veriyorlarmış 100mbbit'in 94'ünü aldık. superonline yeni modemler kaliteli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı