Wi-Fi kendiliğinden kopuyor

Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Resim Öğretmenliği
Yakın zamanda modemim arızalandığı için başka bir modeme geçtim. Geçtiğim modem ise TP-Link td-W9970. Ancak fark ettiğim bir durum var telefonu yatarken kenara bırakıyorum ancak sabah kalktığımda Wi-Fi kopmuş oluyor ve tekrar bağlantı için tıkladığımda bağlantı kurulamıyor diyor. Modemi kapatıp açmadan da bağlanmıyor. Önceki modemde böyle bir sorun yaşamadım hiç. Başıma 3-4 sefer geldi çözümü ile alakalı hiçbir bilgim yok. Acaba yaşayan var mı böyle bir durumu veya çözümü var mıdır?

Screenshot_20220905-130957_Settings.jpg

Son düzenleme:
Yakın zamanda modemim arızalandığı için başka bir modeme geçtim. Geçtiğim modem ise TP-Link td-W9970. ancak fark ettiğim bir durum var telefonu yatarken kenara bırakıyorum ancak sabah kalktığımda Wi-Fi kopmuş oluyor ve tekrar bağlantı için tıkladığımda bağlantı kurulamıyor diyor. Modemi kapatıp açmadan da bağlanmıyor. Önceki modemde böyle bir sorun yaşamadım hiç. Başıma 3-4 sefer geldi çözümü ile alakalı hiçbir bilgim yok. Acaba yaşayan var mı böyle bir durumu veya çözümü var mıdır?

Eki Görüntüle 1507886

Hocam tam emin olmamakla beraber modem ısınıyor mu belki sorun bu yüzdendir.

Aynı modeli arkadaşım kullanıyor öyle bir problem yaşamıyor. Sonuçta oda aynı adaptörle kullanıyor. Bana pek mantıklı gelmedi. 🤨
İnternet hızını sabitlemeyi deneyin. Kabloları kontrol edin. Kullanım kılavuzunu kontrol edin. Sıcaklığını ölçün. 50° geçmemesi gerek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı