Wi-Fi menzil arttırıcılar işe yarar mı?

Arkhelly

Centipat
Katılım
19 Haziran 2021
Mesajlar
94
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Benim odam ile modemin olduğu oda arasında sadece mutfak var, ama biraz uzun bir koridor da var. Benim odada internet durmadan kesiliyor. Yani pek iyi çekmiyor, mümkün olduğunca kablo ile falan uğraşmak istemiyorum ama çok uygun bir yöntem olursa deneyebilirim. Bu Wi-Fi menzil arttırıcılar işe yarar mı?
 
Elbette. Örnek vermem gerekirse ben şuan TP-Link WA854RE kullanıyorum. İnternet kesintisi yaşadığınız alan ile modem arasındaki uygun bir mesafeye cihazı konumlandırdığınız taktirde kesinti problemini çözmüş olursunuz.
 
Xiaomi DVB4235GL Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı Güçlendirici, 300 Mbps https://www.amazon.com.tr/dp/B084WT4WWK/ref=cm_sw_r_apan_i_SP5K412YNZ5ZC82X90RJ


Bu ürünü birkaç ay önce 130 TL'ye aldım. Çekim gücü gerçekten güzel. Kurulumu 2 dakika sürüyor çok basit. Benim odamla salon arası çok uzak olduğu için almıştık tüm evde internet çekiyor. Yalnız şöyle bir sorun var. Üründe 300 mbps hızı desteklediği yazıyor benim 200 mbps internetimi 30 mbps olarak dağıtıyor. Sorun olmuyor telefon için ideal bir hız o yüzden pek kurcalamadım ama eminim ayarlanabiliyordur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı