Wi-Fi menzil genişletici önerisi

Tamam ama modeme kablo ile bağlı burada sadece kurulumunu yapıyor senin kablosuz olarak bağlanman lazım.
Yani her türlü bana menzil genişletici lazım

Tamam ama modeme kablo ile bağlı burada sadece kurulumunu yapıyor senin kablosuz olarak bağlanman lazım.
Hocam bu konuya bakar mısınız repeater özelliği olan router alın demiş biri

Hocam dediğiniz routerı alsam olurmu mercusys mr60x

Son düzenleme:
Yani her türlü bana menzil genişletici lazım.

Hocam bu konuya bakar mısınız repeater özelliği olan router alın demiş biri.

Hocam dediğiniz routerı alsam olur mu Mercusys MR60X.

Hayır olmaz ve repeater özelliği WPS özelliği ile çalışır WDS değil.

Hocam wps modemin üstündeki tuş değilmi

Hocam bu router nasıl repeater özelliği de var komşu wps düğmesine basınca internete bağlanır dimi

Hocam WPS modemin üstündeki tuş değil mi?

Hocam bu router nasıl repeater özelliği de var komşu WPS düğmesine basınca internete bağlanır dimihttps://www.epey.com/router/huawei-wifi-be3.html

Son düzenleme:
Hocam WPS modemin üstündeki tuş değil mi?

Hocam bu router nasıl repeater özelliği de var komşu WPS düğmesine basınca internete bağlanır değil mi?

Aynen WPS tuşuna basınca bağlanabilirsin ama bu attığın cihazı alma özellikleri çok kısıtlı omun yerine Xiaomi AX3000t yi alabilirsin onda da WPS tuşu mevcut ve ileride PC'ye sahip olutsan OpenWrt kurupta kullanabilirsin.

Aynen WPS tuşuna basınca bağlanabilirsin ama bu attığın cihazı alma özellikleri çok kısıtlı omun yerine Xiaomi AX3000t yi alabilirsin onda da WPS tuşu mevcut ve ileride PC'ye sahip olutsan OpenWrt kurupta kullanabilirsin.
Hocam dediğiniz cihazda repeater yok gözüküyor epey sitesinden özelliklerine baktım

Hocam size bir sorum olacak. Hangi interneti kullanıyorsunuz

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı