Wi-Fi mobil cihazlarda upload sorunu

mmt07

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba bugün TurkNet ve TTNET ekibi evime gelip 1 aylık arzayı birazda olsa çözdü fakat şöyle bir sorun oluştu mobil cihazlar ve tabletlerde upload 0.00Mbps çıkıyor ekipten biri modemi istemişti ve aküye takmıştı yandığını sandım fakat sonra başka modem takıp denedim cihazlarda upload gene 0.00Mbps masasütü bilgisayara 7 upload geliyor fakat mobil cihazlara gelmiyor laptop wifisinede geliyor fakat mobil cihazlar ve tabletlerde yok dün port değişti öğleden sonra 3 gibi bu nasıl çözülecek. Böyle bir sorun yaşayan var mı?
Arkadaşlar yardım edebilecek yok mu evde Wi-Fi'de sadece laptop ve Huawei Mate 20 Lite cihazı upload yapıyor başka modem taktım gene aynı. Laptop ve Huawei 40 MHz bandında giriş yapıyor diğer cihazlar 20MHz TTNET ve TurkNet ortak çalışma yaptı TurkNet kullanıyorum port değişti o günden beri böyle. Önceden bir şey yoktu.
Arkadaşlar sorun devam ediyor fikri olan var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı