Wi-Fi olan B550M S2H var mıdır?

Bütçe
801 TL
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
iç mimar
Ben Gigabyte B550M S2H siparişi vereceğim de bunların Wi-Fi destekli olanı var mıdır acaba? Wi-Fi destekli modeli varsa öneri alabilirim. Genelde Cat kablo ile bağlı olacağım ama belki lazım olur.

Ben Gigabyte B550M S2H siparişi vereceğim de bunların Wi-Fi destekli olanı var mıdır acaba? Wi-Fi destekli modeli varsa öneri alabilirim. Genelde CAT kablo ile bağlı olacağım ama belki lazım olur.

Onun yerine Wi-Fi adaptör alabilirsin ama bence hiç gerek yok.

B550M S2H modeli çok alınası değil B450 Tomahawk tercih ederdim ben onun yerine. Sorunuza gelirsek Wi-Fi destekli olanı yok.

Üst modeli varken, 450 almak saçma geldi bana. Ki zaten render için alıyorum. M.2 için PCI 4.0 desteği ile daha iyi render performansi alırsın dediler.

B550M-PRO VDH Wi-Fi gibi hem Wi-Fi olan hem de daha iyi bir anakart bakabilirsin biraz bütçe zorlayarak.

Hocam OC yapmıyorum. Bu önerdiğiniz anakartda port sayıları vs haricinde hız olarak bana katkısı olacak şeyler var mı?

Üst modeli varken, 450 almak saçma geldi bana. Ki zaten render için alıyorum. M.2 için PCI 4.0 desteği ile daha iyi render performansi alırsın dediler.

Hocam OC yapmıyorum. Bu önerdiğiniz anakartda port sayıları vs haricinde hız olarak bana katkısı olacak şeyler var mı?

Hangi işlemci ile kullanacaksınız?

Hocam, MSI B550M Pro VDH Wifi alın derim. Daha iyi bir anakart. Yeterli sayıda slotu da var.

Hocam, MSI B550M PRO VDH Wi-Fi alın derim. Daha iyi bir anakart. Yeterli sayıda slotu da var.

Öyle yapacağım, kararsızım ama en kötü 550 bile 450'den iyidir diye düşünüyorum. Sonuçta güncel ürün. Ve PCI 4.0 desteği var.
Teşekkür ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı