Wi-Fi dongle. USB girişine takılıyor.
USB Wi-Fi adaptör PCI-e Wi-Fi kartı.
Hocam peki önerebileceğiniz bir ürün var mı? Hangilerinin iyi veya kötü olduğunu bilmiyorum.
Aynı şeyi yaşadım kesinlikle Wi-Fi dongle tavaiye etmiyorum. Kabloludan asla vazgeçme, uzun kablolardan alıp halıların altından, kapıların üstünden sabitleyerek güzel bir dizayn ile işini hallet. Wi-Fi dongle kullanırsan kanloludan sonra 100 yıl geriye gitmiş gibi hissedersin.
Arada duvar varsa antenli olanlarından alabilirsin. Ama kablonun yerini asla tutmaz. Modeme uzaklığına göre kablo al, duvarlardan asa asa götür çok daha kaliteli bir deneyim olur. Çünkü bu cihazlar laptoplardaki dahili adaptörler gibi bir deneyim sunamıyor.
Eki Görüntüle 2475345
Alfalink AL-WF5 Usb 3.0 Dual Band 1300mhz Çift Anten Kablosuz Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Alfalink AL-WF5 Usb 3.0 Dual Band 1300mhz Çift Anten Kablosuz Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Hocam yazlıkta benzer bir durum için bunu kullanıyorum. Ayrıca 1 1.5 metre gibi USB 3.0 uzatma kablosu ile bilgisayarınıza bağlayarak alıcıyı interneti daha rahat çekeceğiz, önünde engel olmayan bir yere konumlandırarak daha fazla verim alabilirsiniz.
Hocam aslında bende kablolu kullanmak istiyorum fakat evin giriş kısmına çekmişler fiber kablosunu onu başka bir odaya taşıma imkanı oluyor mu?