Wi-Fi performansı iyi modem önerisi

SorunumVar

Hectopat
Merhaba, TP-Link TD-W9970 modem kullanıyorum. Kablolu olarak almam gereken hızı alabiliyorum fakat kablosuz olarak bağlanınca hız yarı yarıya düşüyor. Kablolu olarak 65 alırken kablosuzda modemin önünde bile 10-35 arasında hız alıyorum. O yüzden modemi değiştirmek istiyorum. Wi-Fi performansı iyi olan modem arıyorum. Ne önerirsiniz?
(Altyapım VDSL)

Son düzenleme:

Kablosuz bağlantı her zaman kabloludan 1-2 tık düşük olur modemin dibinde olsanız bile olabiliyor.

Bütçe dert değilse keenetic extra dsl ya da keenetic hero dsl alabilirsiniz 5ghz bandında kayıpsız kullanırsın

Bütçe dert değilse Keenetic Extra DSL'ya da Keenetic Hero DSL alabilirsiniz 5GHz bandında kayıpsız kullanırsın

O kadar paraya değer mi emin değilim. Piyasayı da çok bilmiyorum açıkçası. Modemin olduğu odada pek işim olmuyor. Dolayısıyla 2.4 GHz kullanırım daha çok. Bir de TP-Link WA850RE kullanarak interneti uzak odaya iletmeye çalışsamda pek iyi bir sonuç alamadım. O yüzden menzilde önemli benim için. Bu modemin (Extra DSL) menzili nasıldır? Bir de Omni DSL ve ASUS AC750 modemleri nasıldır?

Extra dsl menzili de gayet iyi ama sizin kullanacağınız yerde farklı sonuçlar verebilir, omni dsl önermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…