Wi-Fi Repeater ile ağda oturum açma

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar arkadaşlar, sizlere bir sorum olacak. Üniversite dolayısıyla Bartın'a geldim eve çıktım fakat evin internet altyapısını kontrol etmemek gibi bir gaflete düşmüşüm. Binada altyapı yokmuş. Telekom çok geç bağlanacağını söylüyor ben de bir çözüm yolu düşündüm. Evin 500 metre ilerisinde üniversitenin meslek yüksek okulu bulunuyor ve öğrenciler için Wi-Fi ağı mevcut. Ben şimdi dış mekan Repeater ile o ağa bağlanabilir miyim? Evet ise ağda oturum açmam gerekiyor yoksa internet erişimi sağlanmıyor “kullanıcı adı” “şifre” gibi bilgileri doldurduktan sonra erişim açılıyor. Bunu repeater üzerinden nasıl yapabilirim ya da yapılabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar arkadaşlar, sizlere bir sorum olacak. Üniversite dolayısıyla Bartın'a geldim eve çıktım fakat evin internet altyapısını kontrol etmemek gibi bir gaflete düşmüşüm. Binada altyapı yokmuş. Telekom çok geç bağlanacağını söylüyor ben de bir çözüm yolu düşündüm. Evin 500 metre ilerisinde üniversitenin meslek yüksek okulu bulunuyor ve öğrenciler için Wi-Fi ağı mevcut. Ben şimdi dış mekan Repeater ile o ağa bağlanabilir miyim? Evet ise ağda oturum açmam gerekiyor yoksa internet erişimi sağlanmıyor “kullanıcı adı” “şifre” gibi bilgileri doldurduktan sonra erişim açılıyor. Bunu repeater üzerinden nasıl yapabilirim ya da yapılabilir mi?
Dış ortam cihazı ile yapabilirsiniz. O 500 metrede engel var mı bina vs.?

Dış ortam cihazı ile yapabilirsiniz. O 500 metrede engel var mı bina vs.?
Hocam bulunduğum bölge yeni yapılaşmaya başlamış bu yüzden çok fazla engel bulunmuyor, ben biraz abartmışım 500 metre yazarken taş çatlasa 350 metredir. Peki dış ortam cihazı ile bağlanıp nasıl oturum açarım yani biraz karışık geliyor okulun kablosuz ağında şifre bulunmuyor repeaterdan ağı seçtiğimde direk bağlanıp ağı tekrarlamaya başlayacak bende tekrarlanan ağa girip oturum mu açacağım ? Yoksa farklı bir yöntemi mi var video veya anlayabileceğim sadelikte bir açıklama varsa iletebilir misiniz ? Rica etsem.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı