Bu fotoğrafta göründüğü gibi bilgisayarımda bir anda Wi-Fi sekmesi kayboldu. Ayarlara baktım orada da yoktu. İnternete bağlanamıyordum. Yeniden başlattım denedim ama bir türlü açılmadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bu fotoğrafta göründüğü gibi bilgisayarımda bir anda Wi-Fi sekmesi kayboldu. Ayarlara baktım orada da yoktu. İnternete bağlanamıyordum. Yeniden başlattım denedim ama bir türlü açılmadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Evet hocam burası, Wi-Fi ağ bağdaştırıcıların gözükmüyor. Driverlar kontrol etmek lazım veya Wi-Fi kartın bozulmuş olabilir. Aynı sorun bende vardı BIOS güncellemesi yapınca düzelmişti.
Hocam bir de Ağ Sıfırlama yapmayı deneyin. Ben zamanında bu şekilde çözmüştüm. Ayrıca BIOS güncellemek de buna benzer ana karta gömülü özelliklerin düzelmesini sağlayabiliyor.