Bu fotoğrafta göründüğü gibi bilgisayarımda bir anda Wi-Fi sekmesi kayboldu. Ayarlara baktım orada da yoktu. İnternete bağlanamıyordum. Yeniden başlattım denedim ama bir türlü açılmadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Eki Görüntüle 2302270
Bu fotoğrafta göründüğü gibi bilgisayarımda bir anda Wi-Fi sekmesi kayboldu. Ayarlara baktım orada da yoktu. İnternete bağlanamıyordum. Yeniden başlattım denedim ama bir türlü açılmadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bu konuya bak aynı sorun için arkadaş öneride bulunmuş.Evet hocam burası, Wi-Fi ağ bağdaştırıcıların gözükmüyor. Driverlar kontrol etmek lazım veya Wi-Fi kartın bozulmuş olabilir. Aynı sorun bende vardı BIOS güncellemesi yapınca düzelmişti.
Laptop ise, driverlarınız yüklü olmayabilir. Masaüstü ise WiFi wireless var mı?Eki Görüntüle 2302270
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.