Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bilgisayarımda ağ ayarlarını sıfırladım, sonrasinda bilgisayari yeniden baslattim ve bütün ağ bağlantıları kesildi. Görev çubuğundaki Wi-Fi sembolü gitti. İnternete baglanamiyorum, bir de ayarlardan ag ve internet sekmesi de açılmamaya başladı.
NiUOTE="Pozitifdeger, post: 5497365, member: 254248"]
Wi-Fi sürücü güncellemesi yaparak deneyiniz.
[/QUOTE]
Nasıl güncelleyebilirim.Bildiğiniz gibi şuan bağlantı yok. yardımcı olur musunuz lütfen
1-)Bağdaştırıcı ayarlarından kablosuz'u aktifleştirmeyi deneyin
2-)Başlat menüsüne services.msc yazıp oradan wi-fi veya kablosuz hizmetine bir bakın
3-)En yakın sistem geri yüklemene noktasına dönün
Nasıl güncelleyebilirim? Bildiğiniz gibi şu an bağlantı yok. Yardımcı olur musunuz lütfen.
[/QUOTE]
İnternet sorunu olan sistemin aygıt yöneticisinden Wi-Fi kart modelini öğreniniz sonrasında internet bağlantısı olan bir sistem veya Android işletim sistemine sahip bir cihaz üzerinden bu modelin sürücüsünü indiriniz indirmiş olduğunuz bu sürücüyü USB bellek veya telefonu internet bağlantısı olmayan bilgisayara bağlayarak sürücü yükleme işlemini yapınız.