Wi-Fi sembolü gitti

Bendis

Hectopat
Bilgisayarımda ağ ayarlarını sıfırladım, sonrasinda bilgisayari yeniden baslattim ve bütün ağ bağlantıları kesildi. Görev çubuğundaki Wi-Fi sembolü gitti. İnternete baglanamiyorum, bir de ayarlardan ag ve internet sekmesi de açılmamaya başladı.

NiUOTE="Pozitifdeger, post: 5497365, member: 254248"]
Wi-Fi sürücü güncellemesi yaparak deneyiniz.
[/QUOTE]
Nasıl güncelleyebilirim.Bildiğiniz gibi şuan bağlantı yok. yardımcı olur musunuz lütfen

1-)Bağdaştırıcı ayarlarından kablosuz'u aktifleştirmeyi deneyin
2-)Başlat menüsüne services.msc yazıp oradan wi-fi veya kablosuz hizmetine bir bakın
3-)En yakın sistem geri yüklemene noktasına dönün

Niuote="pozitifdeger, post: 5497365, member: 254248"]
Wi-Fi sürücü güncellemesi yaparak deneyiniz.

Nasıl güncelleyebilirim? Bildiğiniz gibi şu an bağlantı yok. Yardımcı olur musunuz lütfen.
[/QUOTE]

İnternet sorunu olan sistemin aygıt yöneticisinden Wi-Fi kart modelini öğreniniz sonrasında internet bağlantısı olan bir sistem veya Android işletim sistemine sahip bir cihaz üzerinden bu modelin sürücüsünü indiriniz indirmiş olduğunuz bu sürücüyü USB bellek veya telefonu internet bağlantısı olmayan bilgisayara bağlayarak sürücü yükleme işlemini yapınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı