Wi-Fi şifre değişimi nasıl anlaşılır?

Makaleler
1
Daha fazla  
Komşuyla ortak Wi-Fi kullanıyoruz. Fakat 15 dakika öncesine kadar internet kullanırken şimdi gitti. Komşu, evde olsaydı şifreyi değiştirdiler sanacaktım fakat yoklar. Başka Wi-Fi ağlarına rastgele şifre deniyorum ve "ağ güvenlik anahtarı uyuşmazlığı" diye hata veriyor. Komşununkine girince "xxx Wi-Fi bağlantısı yapamadı" diyor.

Şifrenin değişip değişmediğini kesin olarak nasıl anlayabilirim?

Komşuyla ortak Wi-Fi kullanıyoruz. Fakat 15 dakika öncesine kadar internet kullanırken şimdi gitti. Komşu, evde olsaydı şifreyi değiştirdiler sanacaktım fakat yoklar. Başka Wi-Fi ağlarına rastgele şifre deniyorum ve "ağ güvenlik anahtarı uyuşmazlığı" diye hata veriyor. Komşununkine girince "xxx Wi-Fi bağlantısı yapamadı" diyor.

Şifrenin değişip değişmediğini kesin olarak nasıl anlayabilirim?

Bazı telefonlarda (değiştirilmedi) ya da (değiştirildi) yazar şifre girme kısmında silik bir şekilde.

Şifreyi doğru girip yine de bağlanmıyorsa MAC yasaklaması da olabilir.
Nasıl anlayabiliriz?
Bazı telefonlarda (değiştirilmedi) ya da (değiştirildi) yazar şifre girme kısmında silik bir şekilde.
CMD > ipconfig

ordan varsıylan ağ ipsi senin modem arayüzüne erişebildiğin ipdir ordan bakabilirsin.

örn. 192.168.1.1 192.168.2.1 192.168.1.2 şeklinde olur
Wi-Fi unut deyip tekrar olan şifreyi girin yanlış derse muhtemelen değiştirmişlerdir.
Yanlış demedi, değişmemiş gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı