Wi-Fi şifre gösteren program

Emre Ceylan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaş bir tane uygulama bulmuş Wi-Fi şifremi görebiliyor. Daha yeni TurkNet'e geçtim ve şifremi değiştirdim ama şifremi görebiliyor. Bunu görmesini engelleme şansım var mı acaba? Kendim yapabilecegim bir şey.

Arkadaş bir tane uygulama bulmuş Wi-Fi şifremi görebiliyor. Daha yeni TurkNet'e geçtim ve şifremi değiştirdim ama şifremi görebiliyor. Bunu görmesini engelleme şansım var mı acaba? Kendim yapabilecegim bir şey.
Wi-Fi ağınızdan erişenleri izleme uygulamasını indirip kontrol edebiliyorsanız cihazına erişip "Ne yaptığını biliyorum ** oğlu ** "falan yazın. (!)

Bildiğim kadarıyla yok. Ama Wi-Fi ağınızdan erişenlerin IP adresini almayı deneyerek ona gösterin ve korkutun. Korkmazsa da yukarda dediğimi uygulayın. Bir daha gireceğini sanmam.

İnternetiniz şifresinde özel karakterler kullanın küçük büyük harf ve sayı kullanın ve biraz anlamsız olsun hiçbir program ( arkadaşının kullanacığı) bu şifreyi kıramaz.

Örnek "@!etl*p*lav.2" bu çok karmaşık oldu böylede yapabilirsin "!Hasan123."

Mac filtresi koyun ve internetiniz ile bağlantı kurmasını istediğiniz cihazların mac adresini ekleyin. Bu işlem ile sadece mac adresini girdiğiniz cihazlar internetinize erişim sağlayabilir.

Modeminin WPS özeliğini kapat ve modeminin şifresini değiştir böylece şifreyi göremez.

Modem ayarlarından WPS kilidini açın.

Yukarıda birisi WPS özelliğini kapat demiş şimdi hangisini yapayım? Şu an WPS etkin diyor fakat aşağıda ki bağlan kısmında falan işlem yapmam gerekiyor mu pek bilgim yok da.

1641923677741.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı