Wİ-Fİ'a bağlanan PC'leri gösteren program

Michael Scofield

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Wi-fi'ıma kimlerin bağlandığı görebileceğim bazı programlar görmüştüm fakat anlamamıştım programı indirdiğimde. Güzel bir program önerebilecek var mı?

Modemin arayüzünden görebilirsin. Ayrıca ben yurtta kaldığım zaman yurdun internetini IDM ile indirme yapıp yavaşlatan kullanıcıları NetCut ile tespit edip bağlantılarını kesebiliyordum. NetCut'u indirdiğiniz zaman bir kaç ayar yapmanız lazım tabi. Direkt kesme işlemini yapamiyorsunuz. Neyse, bu program ile ağınıza kimlerin bağlandığını görebilirsiniz. Android için de mevcut.

Son düzenleme:
NetCut'tan modeme Android, iOS veya Windows Phone ile bağlananları da görebilir miyim? @JaroxJamaica

Bu arada netstat -n yazdığımda çok hızlı bir şekilde çıkan ekran kapanıyor, nasıl düzeltebilirim @tercan

Arkadaşlar bu soruları kendim cevapladım, bu konuyla ilgili şurada cevaplayamadığım sorular var, buraya bakarsanız sevinirim.

Wİ-Fİ şifresini en iyi şekilde korumak | Technopat Sosyal

Kod satırının sonuna alttaki komutu yazarak denermisin netstat -n yazarken tireden önce boşluk vermeyi unutma
system("pause");
return 0;

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı