Wi-Fi simgesi değişti internete bağlanamıyorum

Garip, attığınız görsellerin hiçbirinde ağ cihazınızda sorun varmış gibi gözükmüyor.

Açık olarak gözüküyor.
Bu arada eklemeyi unutmuşum bir keresinde yanlışlıkla yanlış Driver kurmuştum onla alakalı olabilir mi acaba?

Ayrıca ağ bağlantıları penceresinde wifi seçeneğine sağ tıklayın. Sağ tıkladığınızda çıkan seçenekleri paylaşın

F12 Tuşunda Bİr İnternet Logosu Var mı? Kişisel Laptopumda O tuşa bastığımda wifi'ı devre dışı bırakabiliyorum. Kontrol Ediniz.

F12 tuşunda ses açma simgesi var.
Wifi simgesine tıklayınca orada wifi gözükmüyor.

Bu arada söylemedim ama dediğinizi yaptığımda internet geliyor ama aradan çok geçmeden yine böyle oluyor.
Durduk yere tekrar tekrar gidiyor çok can sıkıcı bir durum.

Garip, üzgünüm daha fazla bir şey söyleyemiyorum. Bilgisayarınızı kapatın biraz kalsın. Sonra açıp tekrar deneyin. Laptopu bataryalı kullanıyorsanız. Ve şarjı düşükse otomatik Wi-Fi devre dışı bırakılıyor olabilir. Üzgünüm gerçekten daha küçük yaşım var ve bu kadar bilgim var. Gerçekten isterdim size yardımcı olabilmek ama bilemiyorum. Teknik servise gösterirseniz iyi olabilir. Ama yetkili bir teknik servise gösterin. Mahalle bilgisayarcısına vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…