Wi-Fi simgesi nasıl Ethernet simgesi yapılır?

mtech

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, Ethernet kablosu olmadan Wi-Fi simgesini nasıl Ethernet simgesi yapabilirim?

Bilgisayarın ne çalıştırıyor? (Win11/Linux) / özellikleri neler?

Aklıma gelen en basit yöntem, WARP uygulaması ile bağlanmak olabilir.

Onu denedim fakat aynı Wi-Fi simgesi yine sadece Proton VPN denemistim önceden onda oluyordu pingli diye kullanmadim.

Wi-Fi'a telefondan bağlanıp USB'ile tetherning yaparsan belki olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Ethernet kablosu olmadan Wi-Fi simgesini nasıl Ethernet simgesi yapabilirim?
Böyle bir şey neden yapma ihtiyacı duydun merak ettim. VPN ile yapacaksan Betternet hız kaybını düşüyor. Onun dışında simgeyi değiştirmenin yolu vardır da bilgisayardayken bakmalıyım.

Böyle bir şey neden yapma ihtiyacı duydun merak ettim. VPN ile yapacaksan betternet hız kaybını düşüyor. Onun dışında simgeyi değiştirmenin yolu vardır da bilgisayardayken bakmalıyım.

Reis nedeni yok ya, bir an önce bulursan sevinirim.

Reis nedeni yok ya, bir an önce bulursan sevinirim.
Merhaba, regeditten biraz kurcaladım en sonunda ağ ayarlarını bozduğumdan sıfırladım
Biraz da sanal ethernet oluşturdum WiFi ile paylaşım yaptım. Bu işlem başarılı oldu ancak IPv4ten mi kaynaklı yoksa başka bir sorundan mı bilmiyorum ethernet simgesi geliyor fakat internet paylaşımı bir türlü olmuyor. Maalesef yaklaşık 2 saattir denedim ama bir türlü sorunu çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…