Wi-Fi sinyalleri az

LazanyaliAnanas

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, eski evde Wi-Fi cekmesi bakımından hiçbir sorunum yoktu lakin yeni taşındığım evde modemi giysi dolabının içine koymak durumunda olduğumuz için Wi-Fi sinyalleri de oldukça azaldı. Odamda 3 tikten 2 tik, salonda 3 tikten 2 tik, balkonda ise 1 tik alıyorum. Sorun şu modemi başka koyacak bir yerimiz yok maalesef (data kabloları olmadığından) bu durumda bu sinyalleri güclendiricecek bir yol var mıdır? Tavsiyelere açığım. Beni çok rahatsız eden bir konu, çözülebilirse sevinirim.

Tahmin ettiğim gibi. Antensiz bir modem. Bende de aynı dert vardı. Bizde koridorun yanında elbise dolabının üstüne koymak zorunda kalmıştık modemi. Balkonda 1 tık mutfakta 2 tık çekiyordu. Sonra 4 antenli link archer modem alarak sorunu hallettim. Şimdi balkonda bile full sinyal alıyorum.
Ya modemi değiştireceksiniz ya da router ile wifi sinyalini güçlendireceksiniz.

Tahmin ettiğim gibi. Antensiz bir modem. Bende de aynı dert vardı. Bizde koridorun yanında elbise dolabının üstüne koymak zorunda kalmıştık modemi. Balkonda 1 tık mutfakta 2 tık çekiyordu. Sonra 4 antenli link archer modem alarak sorunu hallettim. Şimdi balkonda bile full sinyal alıyorum.
linkini atabilir misiniz hocam ?

Tahmin ettiğim gibi. Antensiz bir modem. Bende de aynı dert vardı. Bizde koridorun yanında elbise dolabının üstüne koymak zorunda kalmıştık modemi. Balkonda 1 tık mutfakta 2 tık çekiyordu. Sonra 4 antenli link Archer modem alarak sorunu hallettim. Şimdi balkonda bile Full sinyal alıyorum.
Ya modemi değiştireceksiniz ya da router ile Wi-Fi sinyalini güçlendireceksiniz.

Güçlendirici olarak şu nasıl hocam: TP-Link RE505X, AX1500 Mbps onemesh Wi-Fi 6 menzil genişletici: Amazon.com.tr

Son düzenleme:
linkini atabilir misiniz hocam ?

Güçlendirici olarak şu nasıl hocam: TP-Link RE505X, AX1500 Mbps onemesh Wi-Fi 6 menzil genişletici: Amazon.com.tr
Gayet kaliteli bir ürün. İşini rahatlıkla görür.
Hatta 1500mbt sn hızı destekliyor. Bukadar hıza ihtiyacın var mı sor kendine? Benim modem 300mbt sn. Rahatlıkla yetiyor. Zaten tarifem 100mbt sn. Yani fazla para verme. 300mbt sn lik bir wifi menzil arttırıcı işini görür. Fiyatı fa en fazla yarısı olur bu linktekinin.

Son düzenleme:
Gayet kaliteli bir ürün. İşini rahatlıkla görür.
Hatta 1500MBT sn hızı destekliyor. Bu kadar hıza ihtiyacın var mı sor kendine? Benim modem 300mbt sn. rahatlıkla yetiyor. Zaten tarifem 100mbt sn. yani fazla para verme. 300mbt snlik bir Wi-Fi menzil arttırıcı işini görür. Fiyatı fa en fazla yarısı olur bu linktekinin.

Hocam amacım aslında hız değil bunun sağladığı çekim gücü de çok iyiymiş ondan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı