Wi-Fi tavandayken bilgisayara nasıl Ethernet çekilir?

kaanxbxbx3132

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba sitede yaşadığım için internetim tavanda. Bu yüzden Ethernet çekemiyorum. Yalnız televizyonun orada prizde Ethernet girişi var. O da Turkcell TV bağlı. Çoklayıcı alsam bir de CAT 6 kablo alıp bağlasam olur mu? Veya Amazon.com.tr bu mu gerekli? Teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba sitede yaşadığım için internetim tavanda. Bu yüzden Ethernet çekemiyorum. Yalnız televizyonun orada prizde Ethernet girişi var. O da Turkcell TV bağlı. Çoklayıcı alsam bir de CAT 6 kablo alıp bağlasam olur mu? Veya Amazon.com.tr bu mu gerekli? Teşekkürler.

Bunlara hiç gerek yok USB Wi-Fi'ler var onları kullanmanı öneririm

Hocam bende var Wi-Fi adaptör ama istediğim hızı alamıyorum kopmalar yaşanıyor bu yüzden Ethernet çekmek istiyorum.
konunun takipçisiyim. Aynı sorunu yaşıyorum.

Tuvalette tavan arasında modem. Bilgisayarı kuracağım çocuk odasında kablo çıkışı yok. Başka nasıl çekebilirim bilmiyorum. Ama GFN üzerinden oyun oynadığım için kablosuz bağlantı çok sağlıklı gelmiyor.

Konunun takipçisiyim. Aynı sorunu yaşıyorum.

Tuvalette tavan arasında modem. Bilgisayarı kuracağım çocuk odasında kablo çıkışı yok. Başka nasıl çekebilirim bilmiyorum. Ama GFN üzerinden oyun oynadığım için kablosuz bağlantı çok sağlıklı gelmiyor.

Hocam illaki bilen birisi çıkar bende araştırıyorum internete yazık 1000 Mbps hediye verdiler alamıyorum ne yapacağım vallahi kaldim böyle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı