E ertanozturk Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 10 2 Haziran 2020 #1 Masaüstü bilgisayarıma ethernet ile internet sağlamak istemiyorum 3 metre kablo gerekiyor ve evimizde kablo kirliliği oluşturuyor. Bunun için PCI Express mi? Yoksa USB Wireless adaptör mü tercih etmeliyim? kullanan arkadaşlardan yardım beklerim. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2020
Masaüstü bilgisayarıma ethernet ile internet sağlamak istemiyorum 3 metre kablo gerekiyor ve evimizde kablo kirliliği oluşturuyor. Bunun için PCI Express mi? Yoksa USB Wireless adaptör mü tercih etmeliyim? kullanan arkadaşlardan yardım beklerim. Şimdiden teşekkürler.
uguratakan Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 742 Çözümler 4 Yer visor01 @ istikram. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mobil Uygulama Geliştirici 2 Haziran 2020 #2 Artıları eksileri var ikisinin de ben olsam USB alırdım sök takla uğraştırmaz. Artı 0 Eksi
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #3 ertanozturk dedi: Masaüstü bilgisayarıma ethernet ile internet sağlamak istemiyorum 3 metre kablo gerekiyor ve evimizde kablo kirliliği oluşturuyor. Bunun için PCI Express mi? Yoksa USB Wireless adaptör mü tercih etmeliyim? Kullanan arkadaşlardan yardım beklerim. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Boş PCI-e slotunuz var sa PCI-e alın. USB yeri kaplamaz. Artı 0 Eksi
ertanozturk dedi: Masaüstü bilgisayarıma ethernet ile internet sağlamak istemiyorum 3 metre kablo gerekiyor ve evimizde kablo kirliliği oluşturuyor. Bunun için PCI Express mi? Yoksa USB Wireless adaptör mü tercih etmeliyim? Kullanan arkadaşlardan yardım beklerim. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Boş PCI-e slotunuz var sa PCI-e alın. USB yeri kaplamaz.
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 2 Haziran 2020 #4 Ben de alacak olsam pratik olsun diye USB alırdım fakat cihaz kalitesi olarak pek bilgim yok. Artı 0 Eksi
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #5 Bütçeniz ne kadar bu Wi-Fi adaptörü için. Artı 0 Eksi
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #6 Hocam dahili adaptörler mATX kasalarda iyi olmuyor ekran kartına yakın oluyorlar. Bence büyük kasalar için daha uygun. Daha çok tercih edilenler USB adaptörler. Artı 0 Eksi
Hocam dahili adaptörler mATX kasalarda iyi olmuyor ekran kartına yakın oluyorlar. Bence büyük kasalar için daha uygun. Daha çok tercih edilenler USB adaptörler.