Bora_Yenici
Megapat
- Makaleler
- 2
Herkese merhaba, kendime almak için Wi-Fi ve Bluetooth içeren dongle arıyorum. Önerebileceğiniz güzel bir dongle var mı? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Herkese merhaba, kendime almak için Wi-Fi ve Bluetooth içeren dongle arıyorum. Önerebileceğiniz güzel bir dongle var mı? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Net bir bütçe yok aslında.Bütçe?
Net bir bütçe yok aslında.
Bluetooth olarak TP-Link'in ürününü alabilirim. Peki bildiğiniz ikisi birlikte olan bir ürün var mıdır?Attığım ürünleri incele hocam.
Bluetooth olarak TP-Link'in ürününü alabilirim. Peki bildiğiniz ikisi birlikte olan bir ürün var mıdır?
PCI olanı kullanacaktım ama main ve aux yerlerine takılan yerler bozuk ve maalesef bilgisayarcı yapamayacağını söyledi. Ali Express'ten alacaktım ama teslimat tarihi fazla ondan böyle şeylere yöneldim.Onları önermem tabii anakart PCI yerine takılan almak istemiyorsan.
TP-Link iyidir öneririm ama Ugreen daha iyidir.
PCI olanı kullanacaktım ama main ve AUX yerlerine takılan yerler bozuk ve maalesef bilgisayarcı yapamayacağını söyledi. Ali Express'ten alacaktım ama teslimat tarihi fazla ondan böyle şeylere yöneldim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.