Wi-Fi ve Ethernet arasında hız farkı olması

Ethernet kablo yuvalarındaki fiş başlıklarını iyice bastır bazen az bir geriye çıkarlar PC kasasını oynatınca veya modemi ayrıca küçük. Adaptör fişlerini sıkıla. Kontrol et. Modemin dandik olabilir veya aşırı ısınıyorsa etkilenir genelde verdikleri modem en adisidir.
Modem ayarlarına gir Google'dan başka hızlı bir DNS seç bu sayede Telekom'un sıkışmış aşırı yüklenmiş internet trafiğinden kurtulursun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mantıklı değil bence de. Eğer modem ara yüzünde bir sorun yoksa ki dün akşam kabloyla da o hızı aldığınızı söylediniz o yüzden sorun olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen sorun kabloda.
Yeni bir kablo aldım. CAT6 kabloyu taksam da aynı sorunu yaşıyorum. Muhtemelen yazılımsal bir sorun. En kötü ihtimal 0 kurulum yaparım bilgisayara.
Bir sürü şey denedim ancak en son çözüm sistemi geri yüklemek oldu şu anda da bir sıkıntı gözükmüyor ancak geçen sefer bir süre sonra gitmişti yine. Eğer bir sorun olursa tekrar güncelleyeceğim konuyu.

Sana tavsiyem olacak Windows yazılımı konusunda ama buradan önerirsem yasak koyarlar banlarlar şu bilgisayarında SSD mi var hard disk mi? HDD ise SSD'ye geç artık bir daha HDD'nin yüzüne bakmazsın ama belki de SSD kullanıyorsundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…