Wi-Fi ve kablodan aynı hızı alırken kablo hızı 8'e düştü

thunderofbird

Hectopat
Merhabalar, başlıkta belirttiğim gibi laptopumdan normalde Wi-Fi ile bağlanıyordum. Geçen hafta odama kablo çektirdim ve kabloyu takan elektrikci ile varken hız testi de yapmıştık ve alabileceğim en yüksek hız çıkıyordu. Şimdi ise 2 gündür kablodan sadece 8 civarında hız geliyor ama Wi-Fi aynı yani yüksek hız.

Geçen günlerde internet firması kaynaklı bir sorun olmuştu internet var gözüküyordu ama gelmiyordu, açma kapama tuşuna basarken modemdeki başka bir tuşa yanlışlıkla basmış da olabilirim. Farklı soketleri de denedim modemdeki ve kablo ile hep sınırlı 8 civar hız alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı acaba?

Merhabalar, başlıkta belirttiğim gibi laptopumdan normalde Wi-Fi ile bağlanıyordum. Geçen hafta odama kablo çektirdim ve kabloyu takan elektrikci ile varken hız testi de yapmıştık ve alabileceğim en yüksek hız çıkıyordu. Şimdi ise 2 gündür kablodan sadece 8 civarında hız geliyor ama Wi-Fi aynı yani yüksek hız.

Geçen günlerde internet firması kaynaklı bir sorun olmuştu internet var gözüküyordu ama gelmiyordu, açma kapama tuşuna basarken modemdeki başka bir tuşa yanlışlıkla basmış da olabilirim. Farklı soketleri de denedim modemdeki ve kablo ile hep sınırlı 8 civar hız alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı acaba?

Modemin arayüzdeki hat değerleriniatar mısın?

Modemin arayüzdeki hat değerleriniatar mısın?
Şu an modem arayüzündeyim ama tam olarak hangi değerleri göndermem lazım acaba
Bu değerler mi acaba sorduğunuz

Dosya Ekleri

• hat.JPG
    hat.JPG
    40,5 KB · Görüntüleme: 44
Kablonuz'un rj45 jack ına giriş kısmındaki renkler Turcu beyaz-turuncu yeşil beyaz mavi beyaz-mavi yeşil kahverengi beyaz-kahverengi olmalıdır 2 ucunda kontrol eder misiniz ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı