WI-FI yonga önerisi

QART

Kilopat
Daha fazla  
Uyumlu yongaları isminden araştırarak resimlerine baktım ettim ama sanki benim PC'ye uymaz gibi geldiler bana. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum? Bilgisayarın iç resmini de aşağıya ekliyorum referans olması açısından...
1.jpg

Dip not: En hızlı görünen ( rehberlerdeki uyumlu donanım listesinde ) yonganın adresi de budur:
Amazon.com: Broadcom BCM94360CD BCM4360CD 802.11ac mini PCI-E WiFi WLAN Bluetooth 4.0 Card for Apple by Huasijie: Computers & Accessories

Son düzenleyen: Moderatör:
Notebook'unuzun markası nedir? Birde o wifi kartı sizinkiyle uyumsuz gözüküyor.

Monster bu... Ayrıca gördüğüm kadarıyla Intel Wireless yongası var.

Göründüğü yer: İkili soğutmanın üstünde bir yerde.

bilgisayarım Monster Tulpat T5,clevo kasa, ince kasa olan yukarıda da anakart içini ve içinde takılı olan wifi yongasının linkini yolladım ama belirtmek gerekirse evet wifi yongam şu an için İNTEL marka yonga. Buna başka yonga takamaz mıyız ? yani illa intel mi olmalı uyumsuz mu diğer markalarla?

Intel uyumsuzlukta baş çekenlerden birisi... (Wi-Fi olarak sakin olun Hackintosh Intel falan yani)
İşlemcide iyi ama tavsiyem şu kouya bak link: Hackintosh Wi-Fi Donanımları
Hocam teşekkürler yorumunuz için,fark ettim intelin her şey ile uyumsuzluk yaptığını :D

Hocam çok teşekkür ederim gerçekten. Resimden baktığımda benim kartım ile aynı şekilde olduğunu söyleyebilirim. Destek konusunda da rehberlerden uyumlu donanımlar arasında önerdiğiniz yonga var (hatta en hızlılarından birisi olarak görünüyor).

Peki benim sormak istediğim bir şey daha var. Bir kaç gündür bu yeni wifi yongası alma maceramdan dolayı İnternet de farklı iki wifi yongası arasında ne gibi özellik farkları olur? mesela A ekran kartı B ekran kartından iyidir derken nelere göre iyi olduğunu belirtiriz. Wifi yongasında böyle bir şey var mı? Varsa nedir ? Teşekkürler yorumlarınız için..

Hocam teşekkürler yorumunuz için,fark ettim intelin her şey ile uyumsuzluk yaptığını :D

Hocam çok teşekkür ederim gerçekten. Resimden baktığımda benim kartım ile aynı şekilde olduğunu söyleyebilirim. Destek konusunda da rehberlerden uyumlu donanımlar arasında önerdiğiniz yonga var (hatta en hızlılarından birisi olarak görünüyor).

Peki benim sormak istediğim bir şey daha var. Bir kaç gündür bu yeni wifi yongası alma maceramdan dolayı İnternet de farklı iki wifi yongası arasında ne gibi özellik farkları olur? mesela A ekran kartı B ekran kartından iyidir derken nelere göre iyi olduğunu belirtiriz. Wifi yongasında böyle bir şey var mı? Varsa nedir ? Teşekkürler yorumlarınız için..

Hayır; Intel Hackintosh ile %100 uyumlu, işlemci meselesinde. Ama Wi-Fi kartı olarak uyumsuz. O yüzden işlemciyi Intel al. Ama Wireless yongasını bir araştır. Intel wifi konusunda uyumsuz. Yanlış anlattığım için özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır; Intel Hackintosh ile %100 uyumlu, işlemci meselesinde. Ama Wi-Fi kartı olarak uyumsuz. O yüzden işlemciyi Intel al. Ama Wireless yongasını bir araştır. Intel wifi konusunda uyumsuz. Yanlış anlattığım için özür dilerim.
bende wifi konusunda dedim zaten yoksa işlemci olarak amd den daha sıkıntılısı yok maşallah :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı