F Fatih Sultan Mehmet9 Picopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar komşum Wi-Fi'ya bağlanıyor 4-5 kişi bağlanıyorlar onların bağlantı hızını düşürmek istiyorum ama benimki sabit eskisi gibi kalsın istiyorum mümkün müdür? Mobile broadband kullanıyorum yani Superbox.
Arkadaşlar komşum Wi-Fi'ya bağlanıyor 4-5 kişi bağlanıyorlar onların bağlantı hızını düşürmek istiyorum ama benimki sabit eskisi gibi kalsın istiyorum mümkün müdür? Mobile broadband kullanıyorum yani Superbox.
Kadirxds Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 920 Çözümler 6 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #11 Yarı ücret talep edin siz beleş mi İnternet alıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS F Fatih Sultan Mehmet9 Picopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #12 Kadirxds dedi: Yarı ücret talep edin siz beleş mi İnternet alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ya hocam duruum var onda sıkıntı yok desemde şimdi kapıyı teyze açcak şimdi ne diyim ben kadına. Artı 0 Eksi
Kadirxds dedi: Yarı ücret talep edin siz beleş mi İnternet alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ya hocam duruum var onda sıkıntı yok desemde şimdi kapıyı teyze açcak şimdi ne diyim ben kadına.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 23 Ocak 2022 #13 Fatih Sultan Mehmet9 dedi: Ya hocam duruum var onda sıkıntı yok desemde şimdi kapıyı teyze açcak şimdi ne deyim ben kadına. Genişletmek için tıkla... SSID gizleyin ve modemin Wi-Fi'si bozuk deyin sadece kablolu internet veriyor deyin. Artı 0 Eksi
Fatih Sultan Mehmet9 dedi: Ya hocam duruum var onda sıkıntı yok desemde şimdi kapıyı teyze açcak şimdi ne deyim ben kadına. Genişletmek için tıkla... SSID gizleyin ve modemin Wi-Fi'si bozuk deyin sadece kablolu internet veriyor deyin.