Çözüldü Wi-Fi'yi çalışıyor ama ethernet çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

umutbeedir

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CORE : i5 10400f
GPU : RTX 3060
Meslek
Senior Designer
Bilgisayar: Masaüstü.

Sorun: 2 adet bilgisayara sahibim diğeri laptop ve Wi-Fi üzerinden bağlanıp interneti sıkıntısız şekilde kullanabiliyor. Fakat masaüstü sabah mavi ekran vermişti. Format atılması sonrasında driver yüklenmesine rağmen modem interneti özel erişim olarak gözüküyor lakin internet erişimi yok diyor. Sürücü sil yükle, CMD üzerinden netsh komutları ve sürücü yüklemeleri yaptık lakin hiçbiri fayda etmedi. Laptop a aynı kabloyu taktığımızda da aynı şekilde internet gözükmüyor. Modemi resetledik yine aynı.

Acil dönüş yaparsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows üzerinden yazılım eksikliğini fark ettim. Bu yüzden dolayı sıfırdan bir format gerçekleştirerek güncellemeleri tamamladım. Bu sayede geldi.

Konu çözülmüştür.
Adaptör arızalı olsa Wi-Fi nasıl çeksin? Şöyle bir şey var Wi-Fi çekiyor hiçbir sıkıntım yok hızlı lakin kablo ile bir türlü bağlanmıyor ethernet laptopta masaüstüde dahil.

Adaptör arızalı olsa Wi-Fi nasıl çeksin? Şöyle bir şey var Wi-Fi çekiyor hiçbir sıkıntım yok hızlı lakin kablo ile bir türlü bağlanmıyor ethernet laptopta masaüstüde dahil.
Yazdığınızdan bir şey anlaşılmıyor ki. Ethernet kablosunun uclarını ve kabloyu kontrol edin. Kablo kopmuştur. Ya da ethernet portu bozulmuştur modemin.

Nasıl anlaşılmıyor bakın. Açık anlatıyorum. Modem bilgisayara takılı internet yok ama diğer cihazlardan Wi-Fi ile istediğimi yapabiliyorum.

Nasıl anlaşılmıyor bakın. Açık anlatıyorum. Modem bilgisayara takılı internet yok ama diğer cihazlardan Wi-Fi ile istediğimi yapabiliyorum.
İlk mesaj anlaşılmıyor onu kastettim. Kablo ya da ethernet girişi bozuk modemin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı