Wiewsonic VS16263 CS:GO 144Hz Açma

Sekolomanya

Centipat
Merhaba arkadaşlar; sistem özelliklerim.
  • Anakart marka model: Asustek computer ınc. - Maximus v Formula.
  • Ekran kartı: NVIDIA GTX 1050 Ti 4 GB.
  • İşlemci: i7 3770K (sanırım 7.nesil)
  • Monitör: Wiewsonic - vs16263 144Hz.
  • İşletim sistemi: Windows 10 Pro (güncel sürüm) 64 Bit.
Bağlantıyı 1.4 DisplayPort ile sağlıyorum asağıda resimlerini paylaşacağım üzere (monitör ayarlarının resmini telefonla çekmek zorunda kaldığım için biraz kötü kusura bakmayın), Windows'tan ve monitörün kendi ayarlarından masaüstünde 144Hz görünüyor fakat oyuna girdiğimde (CS:GO) 60Hz'e düştüğünü görüyorum. Bu nedendir nerede hatam veya eksiğim var bilgi verebilecek olan var mı?
  1. Windows görüntü ve NVIDIA denetim masasındaki ayarlar.
  2. Oyuna girmeden önceki mönitör ayarları bilgi kısmı
  3. Oyuna girdikten sonraki mönitör ayarları bilgi kısmı
Ekran1.jpg
buuu1.jpg
buuuu2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar; sistem özelliklerim.
Anakart marka model: Asustek computer ınc. - Maximus v Formula.
Ekran kartı: NVIDIA GTX 1050 Ti 4 GB.
İşlemci: i7 3770K (sanırım 7.nesil)
Monitör: Wiewsonic - vs16263 144Hz.
İşletim sistemi: Windows 10 Pro (güncel sürüm) 64 Bit.
Bağlantıyı 1.4 DisplayPort ile sağlıyorum asağıda resimlerini paylaşacağım üzere(monitör ayarlarının resmini telefonla çekmek zorunda kaldığım için biraz kötü kusura bakmayın), Windows'dan ve monitörün kendi ayarlarından masaüstünde 144Hz görünüyor fakat oyuna girdiğimde (CS:GO) 60Hz'e düştüğünü görüyorum. Bu nedendir nerede hatam veya eksiğim var bilgi verebilecek olan var mı?
1.resim: Windows görüntü ve NVIDIA denetim masasındaki ayarlar.
2.resim: Oyuna girmeden önceki mönitör ayarları bilgi kısmı
3.resim: Oyuna girdikten sonraki mönitör ayarları bilgi kısmı
Steam > Kütüphane > CSGO > Sağ Tık > Özellikler > Başlatma Seçeneklerini Ayarla -freq 144 yapıp deneyebilirmisin. Büyük ihtimalle sorunun çözülecektir bu arada başlatma seçeneklerinde -freq farklı ise silip düzelt. Daha önce hiç başlatma seçeneklerini kullanmadıysan orada birşey yazmaz zaten.

Steam > Kütüphane > CSGO > Sağ Tık > Özellikler > Başlatma Seçeneklerini Ayarla -freq 144 yapıp deneyebilirmisin. Büyük ihtimalle sorunun çözülecektir bu arada başlatma seçeneklerinde -freq farklı ise silip düzelt. Daha önce hiç başlatma seçeneklerini kullanmadıysan orada birşey yazmaz zaten.
-freq 144 zaten, Çözünürlüğüde 1080x1024 e düşürmeme rağmen aldığım hz sayısı 75 i bir türlü geçmiyor
CS:GO'daki Görüntü ayarınız 1600X1200 Olduğu için olabilir, 1920X1080 Yapıp deneyin.
1080x1024 e kadar düşürdüm yinede fayda sağlamadı. gözüm bozuldu sadece biraz :)

-freq 144 zaten, Çözünürlüğüde 1080x1024 e düşürmeme rağmen aldığım hz sayısı 75 i bir türlü geçmiyor

1080x1024 e kadar düşürdüm yinede fayda sağlamadı. gözüm bozuldu sadece biraz :)
Çözünürlüğü yükseltin diyorum, Siz düşürüyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı