WiewSonic VX2979 vs VX 2428

Elevan065

Hectopat
Daha fazla  
İkiside bütceme uygun, hangisini almalıyım hangisi daha iyi? Fps oyunları ve hikayeli oyunları oynayan birisiyim. Fps oyunlarında 400 600 arası fps alabiliyorum (Valorant Cs tarzı) 180Hz benim için iyi olur.
Not: Ayakları fareme ne kadar çok çarpar?

İkisi de bütceme uygun, hangisini almalıyım hangisi daha iyi? FPS oyunları ve hikayeli oyunları oynayan birisiyim. FPS oyunlarında 400 600 arası FPS alabiliyorum (Valorant CS tarzı) 180Hz benim için iyi olur.

İlki HDMI 1.4 ikincisi 2.0 ben 2.yi tercih etmiştim o yüzden daha farklılıkları da vardır.

İkisi de bütceme uygun, hangisini almalıyım hangisi daha iyi? FPS oyunları ve hikayeli oyunları oynayan birisiyim. FPS oyunlarında 400 600 arası FPS alabiliyorum (Valorant CS tarzı) 180Hz benim için iyi olur.

Masaüstünü bırakıp dizüstüne geçene kadar VX2428 kullandım ben. Pişman etmez. Al geç bence. Ayakları büyük falan değil bu arada, Mouse'una çarpması için bayağı küçük bir alanının olması gerek.

Masaüstünü bırakıp dizüstüne geçene kadar VX2428 kullandım ben. Pişman etmez. Al geç bence. Ayakları büyük falan değil bu arada, Mouse'una çarpması için bayağı küçük bir alanının olması gerek.
Yeni masa alacağım, arkadaşımın masası. Kasa falan sığıyor baya da yeri var. Siz ölü piksele falan rastladınız mı?

Hayır, testini yaptım ben. Hiçbir sorunu yoktu.
Bu arada 165Hz'den kendiniz çıkaracaksınız o monitörü 180'e biliyorsunuz değil mi?

Böyle bir konuya rastladım şimdi. Bir bakın isterseniz.

Hayır, testini yaptım ben. Hiçbir sorunu yoktu.
Bu arada 165Hz'den kendiniz çıkaracaksınız o monitörü 180'e biliyorsunuz değil mi?

Böyle bir konuya rastladım şimdi. Bir bakın isterseniz.
Hocam konuya baktım fakat o farklı bir model. Siz bana kullandığınızı söylediniz, memnun kaldınız mı? 4000TL'ye 180HZ Fast IPS ve markası bilinen bir şey. Memnun kaldınız mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı