WiFi Gücünü Nasıl Arttırırım ?

Can Çakmak

Kilopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, masaüstümdeki modemim WiFi'li fakat diğer odalardan çekmiyor. Ya da tek kademe çekiyor. Bunu cihazsız halledebilir miyim? Edemezsem ne tavsiye edersiniz ?

Böyle birşey yapabilirsin. Ben denedim ve gerçekten işe yarıyor. (Yaklaşık 10 metre artırıyor)
images.jpg

Parlak olan yer alüminyum folyo. (Başka bir sitenin adresini atmak ceza nedeni değilse yapılışınıda atabilirim.)

Arkadaşım ben modemim bozulduğu için modem almıştım. 120 ₺ civarında. Salona kadar çekmiyordu eskiden. En az 4 portlu yeni bir modem al. Farkı yaşa. Onlar sırf internete tıklamanız için verilen modemler. Ve şuan kullandığım modemim programından wifi ye bağlanan araçları bütün ayrıntılarıyla görebiliyorsun. Pcden erişim engelleyebilir , durdurabilir , güç yönetimi yapabiliyorsun. Örn : Telefonla wifi ye bağlandığında bilgileri telefon ismini ve markasını yazıyor. Çok güzel ve güvenli.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı