Merhaba TTNET modem var. Aynı odada bir kaç adım sonra bağlantı kopuyor. Bunu çözmek için router mi AP mi almam gerekiyor. (Daha sonra yeni modem alacağım. şimdilik idare etmek durumdayım).
Merhaba TTNET modem var. Aynı odada bir kaç adım sonra bağlantı kopuyor. Bunu çözmek için router mi AP mi almam gerekiyor. (Daha sonra yeni modem alacağım. şimdilik idare etmek durumdayım).
Normalde internet çekiyor ama sonradan Wi-Fi gidiyor tekrar telefonu modemin dibine gitmek zorunda kalıyorum. Bu sorun çözülürse başka odalarda da çeker diye düşünmüştüm.
Normalde internet çekiyor ama sonradan Wi-Fi gidiyor tekrar telefonu modemin dibine gitmek zorunda kalıyorum. Bu sorun çözülürse başka odalarda da çeker diye düşünmüştüm.
Anladım yani tuhaf bir durum, modem arayüzüne nasıl gireceğinizi biliyor musunuz? Arayüze girip wifi kanalını mesela bir kanala sabitleyip deneyebilir misiniz? Bir de modemde fiziksel bir hasar oldu mu hiç? Antenlerinde mesela?
Önce modemdeki problemi çözmeye çalışmak daha mantıklı olur. Çözülürse herhangi bir cihaz almanıza gerek kalmaz. Ya da bence herhangi bir AP cihazına para vermek yerine uygun fiyatlı da olsa başka bir modem almak en mantıklısı olur.
Anladım yani tuhaf bir durum, modem arayüzüne nasıl gireceğinizi biliyor musunuz? Arayüze girip Wi-Fi kanalını mesela bir kanala sabitleyip deneyebilir misiniz? Bir de modemde fiziksel bir hasar oldu mu hiç? Antenlerinde mesela?
Önce modemdeki problemi çözmeye çalışmak daha mantıklı olur. Çözülürse herhangi bir cihaz almanıza gerek kalmaz. Ya da bence herhangi bir AP cihazına para vermek yerine uygun fiyatlı da olsa başka bir modem almak en mantıklısı olur.
En ucuz Zyxel WAP3205 V3 300 Mbps Access Point fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Zyxel WAP3205 V3 300 Mbps Access Point özelliklerini incele, 309,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!