Wifi Repeater Modlama

4EVA1

Hectopat
Daha fazla  
Elimde ASUS RP-N12 Wi-Fi Repeater bulunuyor. Prize takmadan powerbank ya da USB üzerinden çalıştırmak istiyorum. Ölçtüğümde 3.3 volt ile çalıştığını gördüm nasıl istediğim gibi çalışmasını sağlarım?
asus_hardware_rp-n12_09.jpg
asus_hardware_rp-n12_10.jpg
asus_hardware_rp-n12_11.jpg
asus_hardware_rp-n12_12.jpg

Dosya Ekleri

• asus_hardware_rp-n12_02.jpg
    asus_hardware_rp-n12_02.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 34
  • asus_hardware_rp-n12_05.jpg
    asus_hardware_rp-n12_05.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 60
Elektrik elektronik bilgin var mı? Eğer yoksa bu işe böyle pahalı bir aletle başlama bence.
Ürünün garantisi var mı? Bu işi yapmak için sökmen gerekecek ve sökersen garantisi gider.
Her halükarda yapacağın yanlış bir şeyde bozulma ihtimali var ve tüm sorumluluk senin olacak. Tavsiyem Xiaomi Mi Wifi Repeater tarzı bir şey alman olacak ama yapmak istersen yardımcı olmaya çalışırım.

Elektrik elektronik bilgin var mı? Eğer yoksa bu işe böyle pahalı bir aletle başlama bence.
Ürünün garantisi var mı? Bu işi yapmak için sökmen gerekecek ve sökersen garantisi gider.
Her halükarda yapacağın yanlış bir şeyde bozulma ihtimali var ve tüm sorumluluk senin olacak. Tavsiyem Xiaomi Mi Wifi Repeater tarzı bir şey alman olacak ama yapmak istersen yardımcı olmaya çalışırım.
Elektrik elektronik işleriyle uğraşmayı seviyorum elimde lehim makinesi, multimetre gibi aletler var.
Garantiye gönderme gibi durum yok kardeşim antenlerini kırdığı için. Amacım prize takılı olmadan çalışması biraz araştırdım ve 5 voltu 3.3 volta çeviren devreler buldum yapmak istersem yapabilirim ama bu kadar zaman kimse cevap yazmadığı için aklıma gelmedi.

Elektrik elektronik işleriyle uğraşmayı seviyorum elimde lehim makinesi, multimetre gibi aletler var.
Garantiye gönderme gibi durum yok kardeşim antenlerini kırdığı için. Amacım prize takılı olmadan çalışması biraz araştırdım ve 5 voltu 3.3 volta çeviren devreler buldum yapmak istersem yapabilirim ama bu kadar zaman kimse cevap yazmadığı için aklıma gelmedi.
Dediğim gibi istersen yardımcı olmaya çalışırım. Tanıdığım benden bilgili kişilerden de yardım isteyebilirim.

Bununla çalışırmı? diye sorarsan yeterli olur.

Asus elektrik iletimi için 6 pin kullanmış. Sadece 3.3v olduğuna emin misin?

Bununla çalışırmı? diye sorarsan yeterli olur.
O kartın amperi yetersiz gelebilir. Tavsiyem LM2596 Ayarlanabilir Voltaj Düşürücü Güç Modülü (4-35V Giriş - 1-30V Çıkış) Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net® bunu 3.3v ayarlaman. Avometre ile ölçerek ayarlayabilirsin. Hem aralarında cüzi bir miktar var hem de bu kartı başka şeylerde de kullanabilirsin.

Son düzenleme:
Asus elektrik iletimi için 6 pin kullanmış. Sadece 3.3v olduğuna emin misin?

O kartın amperi yetersiz gelebilir. Tavsiyem LM2596 Ayarlanabilir Voltaj Düşürücü Güç Modülü (4-35V Giriş - 1-30V Çıkış) Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net® bunu 3.3v ayarlaman. Avometre ile ölçerek ayarlayabilirsin. Hem aralarında cüzi bir miktar var hem de bu kartı başka şeylerde de kullanabilirsin.
6 Pin kullanmasının nedenini yerinden kolayca çıkmasın diye yapıldığını düşünüyorum çünkü 2 PCB üst üste 6 pinle bağlı başka bir bağlantı yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı