Wifi Simgesi Gözükmüyor

Görkem ÖZGÜL

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bugün karşılaştım bu sorunla, sağ altta görev çubuğunda ağ simgesi kayboldu internette araştırma yaptım görev çubuğundan ağı açık duruma getiriyoruz, fakat bende resimde olduğu gibi kilitli bir şekilde gösteriyor. Açıp kapatamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    8 KB · Görüntüleme: 448
  • 2.PNG
    2.PNG
    12,2 KB · Görüntüleme: 454
Son düzenleyen: Moderatör:
Karıştırır iken devre dışı bırakmış olabilirsiniz.
Ayarlar - Kişiselleştirme - Görev Çubuğu konumuna gidin. Açılan sayfada ''Bildirim Alanı'' başlığı altında ''Görev çubuğunda hangi simgelerin görüneceğini seçin'' adlı yere girin. Ağ başlığını bulun ve devre dışı ise etkin hale getirin.
Eğer sizde kitli ise ki kitli olduğunu belirmiş siniz. En yukarıdaki ''Her zaman bildirim alanında tüm simgeleri göster'' başlığını devre dışı ise etkin hale getirmeyi deneyin. Olmaz ise Windows'a ait bazı ayarlar zarar görmüş, değişmiş olabilir. En kötü ihtimal ile virüs bulaşmış olabilir. Düzgün bir Antivirüs programı ile taratmanızı öneririm. Ayrıca internetten sık sık indirme yapıyor iseniz bilgisayarınızda mutlaka bir antivirüs programı bulundurmanızı tavsiye ediyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı