Wifi yayını ile modemler arası interneti taşımak?

Makaleler
110
Öncelikle hayırlı akşamlar...

Şimdi benim elimde Huwaei HG22E modem var (super online). Bu modemi wifi dağıtıcı olarak kullanıp Air 5342 bağlamak, oradan da Air 5342 yoluyla bilgisayarıma interneti kablolu bir şekilde aktarmak istiyorum.

Bu işlem yapılabilir mi?
Yapılabilirse güzelce anlatabilir misiniz?
Hepinize iyi akşamlar.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bruh... :puro:

Aslında bunu Range Extender olarak satılan yani Türkçe adı Menzil Genişletici cihazlarla yapmak daha sağlıklı olur. Tavsiyem 50-100 TL arasında değişen ürünlerden birini alabilirsiniz.
Dediğinizin olma ihtimali var ama modemin bunu destekliyor olması lazım. Eğer Airtes modeminizde tekrarlayıcı özelliği varsa olabilir. Yani menzil genişletme olarak kullanılma durumu varsa. Yalnız ben bir ara çok denedim iki aynı modem arasında ama bu dediğinizi bu şekilde yapamadım. Çok şey denememe rağmen. Siz yine de iki modemde bulunuyorsa WPS tuşuna basıp haberleşmesini sağlayın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı