Wii alınır mı?

Kısaca Softmod USB ve SD kart üzerinden oyun oynamanızı sağlayan bir işlem diyebilirim.

Gerekli aparatlar oynayacağınız oyuna göre değiştir ama bu aparatlar gerekli bence.

1-Nintendo Wii Sensor Bar:

Gerekli bir aparat.

Eki Görüntüle 1127132

2-Nintendo Wİİ Remote Controller:

Gerekli bir aparat. Eski ve yeni sürümü var. Eski sürümü motion plus aparatı olmadan bazı oyunları oynatamıyor.

Eki Görüntüle 1127155

3-Nintendo Wii Nunchuck controller:

Bazı oyunları bu kontrolcü olmadan oynayamazsın.

Eki Görüntüle 1127139

Geriye kalan aparatlar zevkine kalmış diyebilirim. Temel olarak bu attıklarımın olmasına dikkat et.
Zevkine göre direksiyon, silah, denge tahtası, golf ve tenis gibi sayısız çeşitlikte aparatlar alıp kullanabilirsin.
Eki Görüntüle 1127165
Eki Görüntüle 1127166
Direksiyon ile silahın sıfır hali satılıyor mu hocam?

Kısaca Softmod USB ve SD kart üzerinden oyun oynamanızı sağlayan bir işlem diyebilirim.

Gerekli aparatlar oynayacağınız oyuna göre değiştir ama bu aparatlar gerekli bence.

1-Nintendo Wii Sensor Bar:

Gerekli bir aparat.

Eki Görüntüle 1127132

2-Nintendo Wİİ Remote Controller:

Gerekli bir aparat. Eski ve yeni sürümü var. Eski sürümü motion plus aparatı olmadan bazı oyunları oynatamıyor.

Eki Görüntüle 1127155

3-Nintendo Wii Nunchuck controller:

Bazı oyunları bu kontrolcü olmadan oynayamazsın.

Eki Görüntüle 1127139

Geriye kalan aparatlar zevkine kalmış diyebilirim. Temel olarak bu attıklarımın olmasına dikkat et.
Zevkine göre direksiyon, silah, denge tahtası, golf ve tenis gibi sayısız çeşitlikte aparatlar alıp kullanabilirsin.
Eki Görüntüle 1127165
Eki Görüntüle 1127166
Hocam konuyu hortlatmak olacak ama ben de şöyle bir ilan buldum. Her şey dahil midir ve nasıldır? Bu bahsettikleriniz var mıdır? Bir de fiyatını hak eder mi? 2022 yılında alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
@theumtkyd
Sensörü göremedim. Muhtemelen fotoğrafta yoktur veya görmedim. Sensör olduğunu varsayarsak aksesuar olarak fena değil ama 1300 TL pahalı geldi. Direkt bu kadar aksesuarlı konsol almak yerine aksesuarı az alıp sonra ihtiyaca göre almak daha mantıklı olur. Beğenmezsen bu kadar aksesuarlı şekilde satmak sor olur. “2022 yılında alınır mı?” konusu size bağlı. Arada oyun oynuyorum. Zevkli bir konsol bence.

Son düzenleme:
@theumtkyd
Sensörü göremedim. Muhtemelen fotoğrafta yoktur veya görmedim. Sensör olduğunu varsayarsak aksesuar olarak fena değil ama 1300 TL pahalı geldi. Direkt bu kadar aksesuarlı konsol almak yerine aksesuarı az alıp sonra ihtiyaca göre almak daha mantıklı olur. Beğenmezsen bu kadar aksesuarlı şekilde satmak sor olur. “2022 yılında alınır mı?” konusu size bağlı. Arada oyun oynuyorum. Zevkli bir konsol bence.
Sizce aksesuar önemli midir?

@theumtkyd
Hocam düşündüm de aksesuarlar gereksizmiş. Bana 2 nunchuk 2 kumanda ve geri kalan önemli parçaları olan bir ilan bulur musunuz ben bulamadım da? Müsait iseniz tabii.

Son düzenleme:
@theumtkyd
Oynadığınız oyuna göre aksesuar değişir. Ben pek aksesuar kullanmıyorum.
Gerekirse ileride alabilirsiniz.
Hocam müsait iseniz 2 nunchuk ve 2 kumandası olan ve gerekli sensör vs olan bir ilan bulur musunuz? Ben 1250 liraya buldum pahalı mı sizce? Pazarlıkla 1200 ya da 1000 liraya indirebileceğimi düşünüyorum.

@theumtkyd
Oynadığınız oyuna göre aksesuar değişir. Ben pek aksesuar kullanmıyorum.
Gerekirse ileride alabilirsiniz.
Bulduğum ilan şu ama biraz pahalı gibi bir de oyunları korsanmış. İçeriği böyle olan başka ilanlara bakar mısınız rica etsem ben bulamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı