Aslan Kedi
Hectopat
- Makaleler
- 1
Bu siteye girmek, bu siteden bir şey okumak yasak mı?
O kadar değil, geçen hafta girmiştim. Herhangi bir reklam falanda yoktu. Bir de kar amacı gütmeyen bir sitede ne virüsü ki.Sıkıntılı bir site girebilirsiniz ama hiçbir linke tıklamamanız lazım genelde virüslü oluyor çoğu link kredi kartı bilgilerinize kadar bile çalabilirler o derece zaten VPN ile giriliyor diye biliyorum.
O kadar değil, geçen hafta girmiştim. Herhangi bir reklam falan da yoktu.
O kadar değil, geçen hafta girmiştim. Herhangi bir reklam falan da yoktu. Bir de kar amacı gütmeyen bir sitede ne virüsü ki.
O kadar değil, geçen hafta girmiştim. Herhangi bir reklam falan da yoktu. Bir de kar amacı gütmeyen bir sitede ne virüsü ki.
Herhangi bir siteye girmek suç değildir.
@Shadownight devlet bilgilerini, ifşalarını, gizli belgeleri yayınlayan bir site. Zamanında çoğu bilinmeyen şey bu sitede çıktı. Hatta Türkiye ile ilgili belgelerde var diye biliyorum. Bakmadım da illaki vardır.
Bu sitede herhangi bir reklam yok, siz herhalde yanlış bir siteye girmişsiniz.
Hocam dolaylı yoldan suç aslına bakılırsa özellikle böyle sitelere girmek dediğiniz gibi herhangi bir siteye girmek suç değildir erişime açık sitelere daha doğrusu fakat sitenin içerikleri reklamları olsun yanlışlıkla bile tıklasanız veya bilerek tıklasanız sıkıntılı yerlere götürebilmekte bir de böyle sitelere VPN ile girilmeside ayrı bir sıkıntı nereye kadar anonim kalabilir bir insan internet aleminde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.