Shadownight
Decipat
Hocam dolaylı yoldan da suç olamaz istediğiniz kadar yanlış bir yerlere tıklayın tıkladığınız hiçbir site sizi suçlu yapmaz ama bir şey indirmek risklidir mesela çocuk bilmemnesi bulundurmak suçtur. Olay herhangi bir şeyi izlemek veya herhangi bir şeye bakmak ile tıklamak değil sahip olmak yani bulundurmakla alakalı.
Doğru hocam bakın şöyle bir şey söylemek istiyorum çok haklısınız söylediklerinizde herhangi bir şey izlenmesi veya görülmesi yine risklidir ama risk yüzdesi çok düşüktür böyle sitelerde reklamlar aşırı farklı dünyalara götürüyor mesela o videoyu siz indirmeseniz bile kendisi otomatik indirme başlatıyor böyle bir gerçekte var ben çok şahit oldum böyle şeye misal veriyorum crackli bir oyun indirmek istedim o oyunun linkine tıklıyorum fakat yanlış bir linke atıyor sonra bir şey indirmeye başlıyor PC kendi kendine alakasız şekilde sonra o dosya hele bir de MB cinsindense indirilmeden silmek çok çok zor bir iş böyle bir örnek verdim umarım anlaşılmıştır eğer böyle olursa risk yüzdesi %90 falana çıkar.