Muhammet.123 Femtopat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #1 Arkadaşlar wiko T60 root atmak istiyorum ama uygun TWRP bulamadım yardım eder misiniz?
KS KS Muhammet.123 Femtopat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #11 YZBruh dedi: Malum bilinmeyen cihazlar... Allah sabır versin sahibine . Genişletmek için tıkla... Sağolun Artı 0 Eksi
YZBruh dedi: Malum bilinmeyen cihazlar... Allah sabır versin sahibine . Genişletmek için tıkla... Sağolun
hanasan0o Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #12 YZBruh dedi: Cihazın kernel konfigürasyonuna göz atmak gerekir. Ki, bu uğraştırır root olmadığı sürece. İlk olarak Magisk ile rootlayalım. Sonra apatch ile uyumluluğu kontrol ederiz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın amacı root atmak sanırsam, root nasıl atabilirim diye soruyor. Artı 0 Eksi
YZBruh dedi: Cihazın kernel konfigürasyonuna göz atmak gerekir. Ki, bu uğraştırır root olmadığı sürece. İlk olarak Magisk ile rootlayalım. Sonra apatch ile uyumluluğu kontrol ederiz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın amacı root atmak sanırsam, root nasıl atabilirim diye soruyor.
KS KS Muhammet.123 Femtopat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #13 hanasan0o dedi: Arkadaşın amacı root atmak sanırsam, root nasıl atabilirim diye soruyor. Genişletmek için tıkla... Evet nasıl atabilirim Artı 0 Eksi
hanasan0o dedi: Arkadaşın amacı root atmak sanırsam, root nasıl atabilirim diye soruyor. Genişletmek için tıkla... Evet nasıl atabilirim
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 25 Mart 2024 #14 Muhammet.123 dedi: Evet nasıl atabilirim Genişletmek için tıkla... Stock ROM'u internette arayın. Mevcut android sürümü ile aynı olduğundan emin olun. Artı 0 Eksi
Muhammet.123 dedi: Evet nasıl atabilirim Genişletmek için tıkla... Stock ROM'u internette arayın. Mevcut android sürümü ile aynı olduğundan emin olun.