Wildstar kutulu oyun patch sorunu

Yusuf Doğan

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar ben Wildstar adlı oyunun kutulu versiyonunu satın aldım. Kutu 3 DVD'den oluşuyordu ilk DVD'den başlayıp yüklemeyi başlattım. Tam %92'ye geldiğinde patch yüklenemiyor dedi ingilizce olarak, sonra oyunu tamamen kaldırıp tekrar yükledim gene aynı noktada aynı hatayı verdi. Kafayı yemiş bulunmaktayım lütfen yardımcı olun.

İçindeki anahtar ile Wildstar'ın sitesinden oyunu aktifleştirdim sonra indirmeye başladım ancak iki günde sadece %6 indi ve hata verdi sonrasında of ya of.

Dostum internetini başka biriyle paylaşıyor musun ? Benim 50gb limit dolduktan sonra bile 1 günde indirdim oyunu. Launcher'den indiriyor ayrıca oyunu %6'da iptal olamaz yani devam eder kapansa da. Hata veriyorsa aynı anda video filan izlememeye çalış ama hata metnini paylaşırsan yardımcı oluruz.

Arkadaşlar Wildstar'ın sitesinden Key'i aktfileştirip indirmeye başladım %5'e gelince gene resimdeki hatayı verdi, çıldırmak üzereyim. 120 lira bayıldığım oyunu 3 gündür oynayamıyorum arkadaş!

Dostum resmi goremiyorum belki telden girdigimdendir baska bir siteye uploadlayip link verebilirsen yardimci olabilirim. Oyunu indirirken key girmeniz gerekmiyor diye biliyorum zaten keyle bir alakasi yoktur şu an.

Resimdeki hatadan gidilen linkte virus programi ve firewall engelliyor olabilir diyor. Virus programi ve firewalldan wildstarla ilgili gerekli izinleri sağlayın. Yada direk kapatin butun firewall ile virüs programlarini (bu sırada internette gezinmenizi önermem) ayrıca arkaplandaki calisan diger uygulamalari da kapatmaniz gerektigini söylüyor sitede. Bir deneyin.:)

Ayrica uygulamayi calistirirken sag tiklayip yönetici olarak çalıştırın.

Diger programlarında cakisa bilecegini söylüyor o yuzden gereksiz her şeyi kapatin önce.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı