kungormus
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Ben güncelledim ve hiçbir sorun olmadı. Bir de temiz kurulum ile sürüm 1079 kurar mısın ?
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Hocam temiz kurulum dediğiniz şey komple format atmak gibi mi ? şuan 700 GB yakın dosya var PC de bunların tamamı silinecek mi bu durumda?
Merhaba iyi günler, iyi forumlar.
Windows 1709 sürümüne geçenlerde laptopumu güncelledim. Oyunlarda oynarken sürekli kitlenmeler yaşıyorum, bilgisayarı kapat tuşuna basılı tutarak resetlemek zorunda kalıyorum. Ve bazen masaüstüne geçmiyor oyun görevi sonlandırıyor açamıyorum. Windows tuşu ile görev çubuğunu görebiliyorum ancak masaüstüne geçemiyorum, bir süre sonra mavi ekran hatası deyip % sayıyor ve reset atıyor.
Oyunlarda ani FPS düşüklükleri yaşıyorum örneğin maksimum 60 FPS ile oynadıgım oyun bir anda 5 FPS düşüyor ve geri 60 oluyor bu 3-5 saniyelik durum örneğin 60'dan 5'e düşüyor bu şekilde gidişler oluyor reset falan atmak zorunda kalıyorum belli bir süre sonra kendiliğinden düzeliyor.
Asus Rog GL553VD 1050 GTX ekran kartlı yeni aldıgım bir PC bu. Güncelleştirme yapana kadar 2-3 aydır bir gram sorun yaşamadım hiçbir şeyde donmadı resetlemek zorunda kalmadım oyunlarda vs. hiçbir şekilde FPS sorunları yaşamadım bu güncelleştirmeden sonra patladı sorunlar. Güncelleştirmeyi yaptıktan sonra eski Windows dosyalarını silmek istiyor musunuz yer kaplamasın gibisinden bir şey çıktı onuda yaptım.
Nasıl düzelteceğime dair yardımlarınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler iyi forumlar...
Aynı sorunu yaşıyorum. Oyunlarda optimizasyon, oyunlarda alt+tab yaptığımda nvidia yerine intel hd graphics çalışıyor sanırım ekran rengi daha boz-mavi gibi bir renk alıyor. Kasılmalar var. Ara ara video izlerken hani mavi ekran vermeden önce bir ses gelir ya öyle bir ses geliyor donacakmış gibi sonra düzeliyor. Sistemim sağlam sistemden yana sorun yok kesinlikle. Güncellemeden sonra oldu.