BlackPearlXV
Hectopat
Şu İngilizce "desktop" yazan kısmı nasıl Türkçe yapabilirim tekrardan? Bir müzik programının yeni sürümünü indirip kurduktan sonra böyle olmuştu.
Öyle olmuyordu ama diğer arkadaşın anlattığı gibi yaptığımda oldu, ikinize de teşekkür ederim.Right click ile “yeniden adlandır” diyebiliyor musunuz?
Biliyorum ama ben takıntı diyeyim sen anla.Bence onu Türkçe yapmaya çalışmanız çok gereksiz. Orada ne yazdığı değil sizin ne anladığınız ya da ne olduğunu bilmeniz daha önemli.
Eğer çok istiyorsanız çözümü şu şekilde ; Bilgisayarınız'dan Windows'un yüklü olduğu dosyaya gidin. Oradan "Kullanıcılar" klasörüne girip Windows hesabınızın ismini bulun (Örneğin : Asd123). O klasörede girdiğinizde orada "Desktop" 'u göreceksiniz. Oradan değiştirebilirsiniz.
Öyle olmuyordu ama diğer arkadaşın anlattığı gibi yaptığımda oldu, ikinize de teşekkür ederim.
Sorununuzun çözüldüğüne sevindim hocam. Ayrıca eğer alışabiliyorsanız Windows´u İngilizce olarak kullanmanızı tavsiye ederim. Çünkü örneğin ileride bir hata ile karşılaştığınızda İngilizce olan hata mesajını aratarak çözüme ulaşmak daha kolay olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.